Haberler

Haluk Levent, çocuk istismarından gözaltına alınan kişinin tahliye edilmesine öfke kustu

Güncelleme:

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde, 12 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan üvey dedesi Mestan A.'nın 4 gün sonra serbest bırakılmasına yönelik bir üst mahkemeye yapılan itiraz da reddedildi. Verilen karara tepki gösteren sanatçı Haluk Levent, "Seni o kodese sokacağız" dedi.

KIZ ÇOCUĞUNA CİNSEL İSTİSMARDA BULUNDU

Antalya'da annesiyle yaşayan 12 yaşındaki çocuk yaz tatilinde üvey anneanesinin yanına gitti. İddiaya göre, Z.A.'nın 2012 yılında evlendiği Mestan A., çeşitli bahanelerle D.D.'yi elle taciz etti. Mestan A., eşinin evde olmadığı bir anda ise küçük kıza cinsel istismarda bulundu. Okuldaki kız arkadaşlarına yaşadığı cinsel istismardan bahseden küçük çocuk, eve giderek başından geçenleri annesine anlattı.

4 GÜN SONRA SERBEST BIRAKILDI

Antalya Çocuk Suçları Soruşturma ve Çocuk İzlem Merkez Bürosu'na başvuran anne, üvey babası Mestan A.'dan şikayetçi oldu. Küçük çocuğun pedagog ve avukat eşliğinde ifadesi alındıktan sonra Mestan A. 18 Haziran'da gözaltına alındı. 'Çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan aynı gün adliyeye sevk edilen Mestan A. 4 gün sonra 22 Haziran'da tutuksuz yargılanmak üzere serbet bırakıldı. Küçük kızın avukatı verilen kararı reddetmek için Antalya 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ne başvurdu ancak mahkeme bu itirazı reddetti.

TUTUKLU YARGILANMA TALEBİ REDDEDİLDİ

Avukat, 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nin, tutukluluk isteğinin reddine ilişkin de bir üst mahkeme olan Antalya 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne itirazda bulundu. Bayram tatilinin araya girmesi nedeniyle bekleyen kararı görüşen üst mahkeme de Mestan A.'nın tutuklu yargılanması talebini reddetti.

Haluk Levent, çocuk istismarından gözaltına alınan kişinin tahliye edilmesine öfke kustu

"SENİ O KODESE SOKACAĞIZ"

Yaşanan olayı yakından takip eden şarkıcı Haluk Levent, verilen karara "Ve ve Antalya Korkuteli'nde 8 yaşındaki üvey torununa tecavüz eden Mestan! 4. Ağır, 5. Ağır Ceza mahkemelerini atlattın, tahliye oldun. 'Çok güçlü çevrem var' diyormuşsun. İstediğin kadar çevren olsun, istediğin yere git, kimi devreye sokarsan sok, seni o kodese sokacağız" diyerek Twitter hesabından tepki gösterdi.

Haluk Levent, çocuk istismarından gözaltına alınan kişinin tahliye edilmesine öfke kustu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haluk Levent Twitter Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (22)

sadri:

iyi işler yapıyorsun helal haluk abi

19
1
yanıtYanıtla
ASİ:

Bu ülkede Adalet Bakanlığı yok mu. Adalet Bakanlığı ne iş yapar. Hakim olayım istediğimi kafama göre salayım. Bu nasıl dünya. Neredesin ey Devlet.

18
1
yanıtYanıtla
mustafa:

böyle suçlara şeriat baksa keşke

yanıt5
yanıt1
Mehmet:

Sadece bu yetmez

yanıt2
yanıt1
gönül:

keşke bu ülkeden sorumlularda bu kada duyarlı olsa. .

15
1
yanıtYanıtla
ece:

hay Allahım sapığın tutuklu yargılanma talebi reddedilmiş bu sapık dede de 2 gün sonra haklı olarak başka çocuğun hayatını karartır şimdi suçlu kim dede mi bu pisliği salan hakimmi

16
0
yanıtYanıtla
#Yorumcu:

Adalet sadece ''kim ona hakaret etti'' den ibaret oldu, gerçek suçlular ön kapıdan girip arka kapıdan çıkıyorlar. Bunları bildikleri için suç ve ceza oranı arttı özelikle tecavüz ve cinayetler.

9
0
yanıtYanıtla
adalet sadece kendinize gelince adil.:

emine bulut katiline en agır cezayı vercez ???neden basına yansıdı halk ayaklandı . . . . o adama bu cesaretı veren adalet sıstemınız degılmı gıder paşa paşa yatarım dedırten 3 gun sonra cıkarıp aramıza salan madem samımısınız kadın ve cocuk konusunda bu tacızcı tecavuzculer neden dısarda madem samımısınız halkın yanında olduğunuzu kadına cocuga deger verdıgınızı soyluyorsunuz karısını doven öldürmekle tehdit eden adamlar hala neden dısarda ölmesi mi lazım ille birilerinin ???

5
0
yanıtYanıtla
#Yorumcu:

Bu ülkede : çocuk, kadın, hayvan ve orman olmayacaksın. Eğitimi 18 yılda yerle bir ettiler, cahillik aldı başını gidiyor, aile içi eğitim den tut okulda ki eğitimine kadar seviyemizi iyice bilerek ve isteyerek düşürdüler.

5
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Ya Allah aşkına bu söylediklerin 18 yıl evvel mi başladı? ya yapmayın bir siyasi görüşe sizleri karşıt görüşte olanlara adaletsiz davrandırmasın bu anlayış yanlış. Sizi duyanlar 18 yıl evvel bu ülke eğitimde, ekonomide ve adalette dünyanın en ileri seviyesinde olan bir ülke idi de ak parti geriletti diye inanır. Doksanlarda bu Ülkede okuma yazması olmayan insanlar bakanlık yaptığı dahi olmuştur sen eğitimden konuşuyorsun. Bu söylediklerinin acaba sosyal medyanın insanlar üzerinde hiç mi etkisi yok bir zahmet 18 yıl evvel ki boşanma oranlarına bak bir de günümüzdeki oranlara bak o dönemki ki nüfusa oranına bak ve 18 yıl içindeki büyüme farkına bak. Yani bu olayların Sebebini sırf ak parti saçmalığı ile açıklamak körü körüne partizanlıktan başka bir şey değildir bu söylem ile ancak kendi zihniyetinizde olanlar ile beraber inanırsınız bu ise çözüm getirmez.

yanıt3
yanıt1
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title