Haberler

Dursun Özbek'in haciz işlemi başlattığı Galatasaray Adası kaderine terkedildi

Güncelleme:

Galatasaray'da bir dönem başkanlık yapan Dursun Özbek'in alacaklarına karşı haciz işlemi başlattığı Galatasaray Adası'nın son hali içler acısı. Ada'nın havadan çekilen görüntülerde kaderine terkedildiği görülüyor.

Galatasaray'da 2 yıl 8 ay başkanlık yapan Dursun Özbek'in 8 milyon lira alacağı için haczettirdiği, yaklaşık 2 sene önce imara aykırı yapılaşma nedeniyle kaçak yapıları yıkılarak kaderine terk edilen Galatasaray Adası kaderine terk edildi.

Dursun Özbek'in haciz işlemi başlattığı Galatasaray Adası kaderine terkedildi

HACİZ İŞLEMİ BAŞLATTI

Dursun Özbek, geçtiğimiz hafta kulüpten alacakları için haciz işlemi başlatmıştı. Özbek'in avukatı Salih Çelen de icra takibi başlattığı 8 milyon liralık alacağı hacze çevirmiş, kulübün bazı tapulu gayrimenkullerine, ortağı olduğu şirketlerdeki hisselerine, basketbol ve voleybol federasyonlarından alacağı paralara ve emlak konut gelirlerine haciz konulmuştu.

Dursun Özbek'in haciz işlemi başlattığı Galatasaray Adası kaderine terkedildi

'HACZİ DURDURMAYA HAZIRIM'

Haciz konulan yerlerden birinin de yaklaşık 2 yıl önce imara aykırı yapılaşma nedeniyle kaçak yapıların yıkıldığı Galatasaray Adası olduğu ortaya çıkmıştı. Haciz olayının ortaya çıkmasının ardından çok sayıda tepki alan Dursun Özbek'in aynı hafta camianın ileri gelenlerini arayarak, "Mecbur kaldığım için bu girişimde bulundum. Haciz işlemlerini durdurmaya hazırım. Ben bu kulübün başkanlığını yaptım ve asla Galatasaray'a zarar vermek istemem. Ancak kulüpten verilen sözlerin tutulmadığı da bir gerçek" ifadelerini kullandığı iddia edilmişti.

Dursun Özbek'in haciz işlemi başlattığı Galatasaray Adası kaderine terkedildi

KADERİNE TERK EDİLDİ

Kuruçeşme açıklarındaki atıl halde duran Galatasaray Adası'nın son durumu ise havadan görüntülendi.

Boğazda kötü bir görüntüyü oluşumunu engellemek amacıyla adanın yan kısımları kapatıldığı görüldü. Üzerindekilerin tamamen yıkıldıktan sonra sökülerek adeta bir enkaza dönüştürüldüğü adaya ne olacağı konusu belirsizliğini koruyor. Geçtiğimiz aylarca işçiler tarafından söküm çalışmaları başlatılan ada, İstanbul Boğazı'ndaki tek ada olma özelliğini taşıyor.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Galatasaray Adası Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

misafir:

burasi adadan daha cok terkedilmis bir hurda gemiye benziyor, devlet burayi acilen kaldirmali ve temizlemeli

5
1
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞŞ:

ulan sekiz milyonu hiç oynamayan futbolculara yarım sezon için veriyonuz ayıp be

5
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

adada korsanlar değerli birşey bırakmadılar demir bakır elektrik kablolarına kadar bütün herşey uçtu zaten

4
1
yanıtYanıtla
.......:

cehalet ve yağmacılık birleşince ortaya çıkan manzara. . işin kötü yanı, bu görüntü yaygınlaşıyor. .

4
1
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

BU GÜNE KADAR ÇOĞU LARININ YAPTIĞI , İYİDE KARDEŞİM Bİ SÜRÜ BOŞ ADAMALRI ALIRKEN MİLLETEMİ SORDUN ?ŞİMDİDE ÇIKMIŞSIN VERDİĞİM PARALARI İSTERİM . . .

4
1
yanıtYanıtla
zamazingo:

seni galatasaraylı bilirdik dursun bey ama durucağın yeri kestiremiyosun. Bizde seninda GALATASARAY ımıza verdiğin maddi zararlar için malınamı haciz koydursak acaba ne dersin ? verilen söze gelince dursuncum hani arkanda dünyanın ekonomik ve futbol başarısı olarak en iyi takımını mı? bıraktın biz göremiyoruzda!!! bi git ALLAH aşkına

3
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

dursun özbek, aziz yıldırım bile senden daha fazla galatasaraylıdır. Bu takıma senden fazla zarar veren bir kişi daha olmamıştır. Sen camianın içindeki kripto fenerlisin.

1
1
yanıtYanıtla
Cem:

Galatasaray a yakışmayan görüntü bu,acilen idarecilerin birşey yapması lazım yoksa hükümet çok aç,buraya el koyabilir.

0
2
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Kendi aç gözlüklü zihniyeti herkeste görüyorsunuz. Sizin zihniyet 80 yıl neyi güzel ve doğru dürüst idare etti ki? Şu Ada’nın haline bak sizin zihniyet yönetime gelse ülkenin durumu aynısı olacak geçmişteki gibi ülkeyi IMF ye ipotek edersiniz.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title