Haberler

Yazar Nilgün Bodur'dan tepki çeken paylaşım: Erkekleri bu hale getiren hemcinslerime kızıyorum

Güncelleme:

Yazar Nilgün Bodur'un Türkiye'nin Emine Bulut'u konuştuğu gün "Erkekleri bu hale getiren hemcinslerime kızıyorum" sözleri içeren bir paylaşım yapması tepki çekti. Açıklama yapan Bodur, sözlerinin Emine Bulut'la alakası olmadığını söylese de tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Kırıkkale'de 18 Ağustos Pazar günü meydana gelen korkunç olayda Emine Bulut, eski eşi tarafından kızının gözü önünde boğazından bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan Bulut, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Dün görüntüleri ortaya çıkan olay ise tüm Türkiye'yi yasa boğdu.

Emine Bulut hakkında herhangi bir paylaşım yapmayan yazar Nilgün Bodur, Instagram hesabından yaptığı kadın ve erkekler arasındaki farkları anlattığı yazısıyla tepkilerin odağı haline geldi.

"BAŞIMA NE GELDİYSE KADINLAR YÜZÜNDEN GELDİ"

Kitaplarında yazılar ve yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Bodur, son paylaşımında şunları yazdı: "Kadınlıkla ilgili özlü sözler geliyor aklına. Adın feministe çıkmış zaten, vazgeçiyorsun. Oysa ki başıma ne geldiyse kadınlar yüzünden geldi. Hiç övesim yok bugün burada hemcinslerimi. Kıskançlık, fitne, laf sokma, soğuk savaş, bitmeyen öfke, kin, kibir hep bizde. En yakın arkadaşınla pamuk ipliğine bağlı yürür ilişkin. Kibarlık, nezaket, ihtimam göstermekten yorulursun. Eleştirir çünkü kadınlar. Yanlış yapmanı beklerler.

"ERKEKLERİ BU HALE GETİREN HEMCİNSLERİME KIZIYORUM"

Erkekler öyle mi? Yaşıyorsun, yazıyorsun, gömüyorsun. Kadınlar bırakmaz peşini. Kendileri gelmese de ardından, şirret enerjileri gelir. Delirdi derler, delirtip. Bana feminist demeyin. Erkeklere kızmıyorum ben asla. Erkekleri bu hale getiren hemcinslerime kızıyorum. Evde sevgisiz bir koca ve sevimsiz çocuklarıyla mutsuz olan her kadın, bir başka kadına sataşarak tatmin ediyor ruhunu. Sevgisizliğe gösterdiği tahammül köreltiyor empatisini, sempatisini. Bir kadının düşmanlığını kazanmak için fazla bir şey yapmanıza gerek yok. Sevgiliniz size gül alsın, çocuğunuz üniversiteyi kazansın, kitabınız çok satsın yeter. Bana feminist demeyin. Kadınlara kızdığım kadar, erkeklere kızmadım ben.

Yazar Nilgün Bodur'dan tepki çeken paylaşım: Erkekleri bu hale getiren hemcinslerime kızıyorum

"ÇEVRENİZDEKİ KADINLARA DİKKAT EDİN"

Erkek sever ve sevmekten vazgeçer. Biter. Kadın severmiş gibi yapar, sevmez, vazgeçmez, her fırsatta ezer. Hep methettik kadınları. Ana dedik, bacı dedik, emekçi dedik, ev kadını dedik. Ama şeytana bile pabucunu ters giydirebileceklerini kimseye söylemedik. İyilik yaparken fazla kaçmamasına dikkat eden kadınlar gördüm ben. Elimden tutan fazla dik durdum diye pişman olup çelme bile taktı. Çevrenizdeki kadınlara dikkat edin. İşiyle değil kişiyle uğraşanları silin. Benimle uğraşmıyor demeyin. Boş kadın dolu bir silahtır. Patlar. Bana feminist demeyin. Ben sadece benim gibi kadınlarla iyi geçiniyorum. Öyle fitne fücur kadınlara methiyeler dizmiyorum. Aklına, hayallerine ve temiz kalbine güvenen kadınlarla karşılaştırsın Rabbim hepimizi. Bugün de duamı buraya böylece bırakıyorum."

SÖZLERİYLE TEPKİ ÇEKTİ

Sosyal medya kullanıcılar Bodur'un kadınlar hakkındaki bu sözleri "Ölmek istemiyorum" diyen Emine Bulut'un canice öldürülme görüntülerinin ortaya çıktığı günde bu paylaşımı yapmasına tepki gösterdi.

İşte Nilgün Bodur'a gelen bazı tepkiler:

Yazar Nilgün Bodur'dan tepki çeken paylaşım: Erkekleri bu hale getiren hemcinslerime kızıyorum

"PAYLAŞIM YAPINCA ÖLENLER GERİ GELMİYOR"

Bir kullanıcının "Emine Bulut'u anarken, bu yazıyı okuma beni çok üzdü" yorumunu gören Nilgün Bodur, "Ne alakası var? Ben katillere çanak mı tutuyorum? Bu arada ben ölmüş insanların ardından sosyal medyada paylaşım yapmayacağımı seneler önce açıkladım. Hashtag açıp isyan edince evden, ölenler geri gelmiyor" dedi.

Yazar Nilgün Bodur'dan tepki çeken paylaşım: Erkekleri bu hale getiren hemcinslerime kızıyorum

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Nilgün Bodur Emine Bulut Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (90)

sevil:

yürekten katılıyorum size. Erkeklerde deyil suç kadınlarda

55
19
yanıtYanıtla
ASLI:

ESKİDEN YAZAR DEDİN Mİ KÜLTÜRLÜ BİLGİLİ BİR İNSAN DİYE SAYGI DUYULURDU ŞİMDİ BU CAHİL YALAKACI KARI GİBİ İPİNİ KOPARAN YAZAR OLUYOR.

19
50
yanıtYanıtla
Engin:

Yazar bence seni tarif etmiş.

yanıt25
yanıt8
özümuşlu:

ya evlenmeyin, evleniyorsan , evlendiğin kişi öyle peçete gibi sağa sola atılmaz, atılmamalı, atmamalısın biz dedelerimizden babalarımızdan böyle gördük. Bir defa evlen, sevdiğinle evlen , tam evlen sağlam evlen. Evlenmek için evlenmemek lazım. Aha sonuç . Erkek kadınını kıskanır , niye dedelerimiz, babalarımız, nenelerimiz, annelerimiz niye katledilmedi, niye boşanmadılar karşılıklı sevgi saygı vardı şimdi nerde bu değerler, olmadığı yerde , aha sonuç, kızmayın o zaman bi zahmet. . .

yanıt7
yanıt5
ASLI CAHİL SENSİN:

hiçte bile cahil değil türk kaadını kibirli ve egosu yüksek aslı kusura bakma

yanıt4
yanıt0
İsyan:

Boş yapma Aslı , sureti erkek düşmanı

yanıt18
yanıt4
kadirr:

hiç duymadığım bir yazar bundan sonra yazılarını kesinlikle takip edeceğim doğru bir noktada.

43
15
yanıtYanıtla
Memleketim:

Nilgün sonuna kadar hakli.

36
8
yanıtYanıtla
Sssss:

Helal olsun senin elini ayağını opeyim

23
11
yanıtYanıtla
Can:

Çanak tuttu diye mi

yanıt4
yanıt10
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title