Haberler

Albayrak ile Falcao videosu sosyal medyayı salladı

Güncelleme:

Galatasaray'a transfer olması beklenen ve uzun süredir görüşmelerin devam ettiği Monaco'nun golcüsü Radamel Falcao ile Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak için hazırlanan video sosyal medyayı salladı.

Hazırlanan videoda Monaco'nun golcüsü Radamel Falcao ve Abdurrahim Albayrak var.

Gökhan Güney'in seslendirdiği 'Artık Gelsene' şarkısı ile hazırlanan video sosyal medyada kısa sürede çok kişi tarafından paylaşıldı.

Hatırlanacağı gibi Abdurrahim Albayrak, transfer görüşmeleri için Fransa'ya gitmişti. Albayrak ve Falcao'nun fotoğrafı uzun bir süre sosyal medyada gündem olmuştu.

Albayrak ile Falcao videosu sosyal medyayı salladı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdurrahim Albayrak Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (7)

ALİ KOÇ:

montaj da çağ atlamış bunu yapan :) tbrk

16
0
yanıtYanıtla
KAPTAN:

kım yaptı la bunu :

11
0
yanıtYanıtla
MstF:

Sesli güldüm!!!!

5
0
yanıtYanıtla
Fuat avni:

Falcao valencia yolcusu

4
0
yanıtYanıtla
Kafadan koptum:

Naptınız olum ya (:

3
0
yanıtYanıtla
KAVUŞAMAYAN AŞIKLAR:

Kavuşamayan aşıklar film yapın bunu. Monaco zengin kesim, Gs fakir olan taraf. Monaco başkanı Falcaoyu fakir ama gurursuz, hakemlerle şampiyon olan, şaibelerle şampiyon olan gs ye vermek istemez haklı olarak. Monaco daha fazla başlık parası yani € ister. Gs ise yanaşmak istemez çünkü yaşı geçmiştir Falcaonun ve Diagneden yedikleri 13 milyon € luk kazık hala akıllarından çıkmamıştır. Bu aşk çıkmaza girmiş ve taraflar anlaşamamıştır.

2
0
yanıtYanıtla
Müfit:

Cinconun elinde patladı, eğlence çok

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title