Haberler

Beşiktaş'tan Quaresma açıklaması

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Quaresma'nın takımdan ayrılacağı ile ilgili Instagram hesabından yaptığı açıklama sonrasında bir açıklama da Beşiktaş'tan geldi.

Beşiktaş Kulübü konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Oyuncularımızdan Ricardo Quaresma ile bugün yapılan toplantı sonucu kendisine yeni sezonda takım kadromuzda olmayacağı bilgisi verilmiştir. Oyuncuya 2019-2020 sezonu transfer dönemi bitimine kadar takım bulabilmesi için izin verilmiştir. Bu süreçte takım bulamaması durumunda da oyuncu sezonun geri kalanında takımdan ayrı bireysel çalışmaya devam edecektir" ifadelerini kullandı.

İşte Beşiktaş'ın resmi sitesinden yapılan açıklama;

Beşiktaş'tan Quaresma açıklaması

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (14)

KARAKARTAL:

Ligde üstüne kanat yok ve biz de ronaldo messi oldugu için quaresmayı kadro dısı bırakıyoruz hantal lens mi tasıycak bizi

5
0
yanıtYanıtla
düşünen insan:

ya arkadaş adamın kalmış 1 senesi kullansana işte hiç mi kafanız çalışmıyor yedek kalsın en kötü

5
0
yanıtYanıtla
doğu tamay:

Şu Quaresma sevdalılarına hayret ediyorum ya bunlarda akıl yok yada bunlar Beşiktaş görünümlü renkli taraftarlar . Yok iyi orta yapıyormuş yok onun üstüne kanat oyuncusu yokmuş peki yaptıklarının de kaçında Beşiktaş''a katkı sağlamıştır onuda görsenize yaptığı ortaların çoğu boşa giden yaptığı çalımların sonu bir fayda getirmeyen 90 gösteriş meraklısı bir futbolcu , böyle bir futbolcu size göre kalsın öyle mi şimdi Beşiktaş''ta ?

0
4
yanıtYanıtla
Fanatik:

Bir fenerli olarak acıdım adamın futbol hayatını bitirdiniz!

3
0
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞLI:

BEŞİKTAŞ büyük takım Q 7 büyük futbolcu. . . severek ayrılmak lazım kırmadan dökmeden . bence vakit geldi gençlerin önünü açmak lazım. . .

0
3
yanıtYanıtla
EMRE:

Ya arkadaş neden istemiyorsunuz bu adamı neden hiç açıklama yapma gereği duymuyorsunuz ? Ben şahsen beğeniyorum ve takıma da katkı sağladığını düşünüyorum. . Fazlası eksiği var veya perde arkasında neler var onu bilemeyiz taraftar olarak ama sahada bence gayet iyi. .

3
0
yanıtYanıtla
RUHI-BJK:

fener ya da gs alırsa, derbide de gol atarsa, ne olur ?

2
0
yanıtYanıtla
Adımı Boşluğa Yazdım Yarim Buğulu Camlar:

galatasaraylı olarak bize gelmesini ve dediğini yapmasını canı gönülden isterim. ancak bu adamda omurga var, son dakika işi yapmaz şuan aldığının iki hatta üç katını da versen kabul etmez.

yanıt2
yanıt0
iş bilmeyen kasap:

parlak yıldızlar ışı saçıyor olması nedeniyle yarasaları rahatsız eder. . . bu adam kimseye silah zoruyla sözleşme imzalatmadı. Bu oyuncuların başına Abdiş getirilirse her şey olası. . Hiçbir yere itmez se seve seve ücretini alır. . .

2
0
yanıtYanıtla
Yavuzhan:

Quereşma her takımda oynar abisi. Quereşma yoksa Abdullah Avcı yapsın asistleri. Bir gsli olarak sevindim hacılar.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title