Haberler

Fenerbahçe son saniye golüyle Başakşehir'i 2-1 mağlup etti

Güncelleme:

Süper Lig'de 2. hafta maçında lider Fenerbahçe, ilk yarısını 1-0 geride bitirdiği maçta deplasmanda Medipol Başakşehir'i son saniyede attığı golle 2-1 mağlup etti.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan maçta ev sahibi Medipol Başakşehir'in golünü 32. dakikada Enzo Crivelli atarken, Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 77. dakikada Vedat Muriqi ve 90+3'te Dirar kaydetti.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 6'ya yükseltirken, Medipol Başakşehir ligde henüz puan alamadı.

MAÇIN GOL DAKİKALARI

32. dakikada Medipol Başakşehir öne geçti. Mert Günok'un savunmanın arkasına gönderdiği uzun topu kontrol eden Crivelli, Jailson'u geçip ceza sahasına girdi. Kaleci Altay ile karşı karşıya kalan Crivelli, sağ çaprazda dar açısına rağmen şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0.

77. dakikada Fenerbahçe beraberlik golünü buldu. Sağ kanattan Tolga Ciğerci'nin yaptığı ortaya, altıpas önünde Vedat Muric kayarak vurdu, meşin yuvarlak kaleci Mert'in bacaklarının arasından ağlarla buluştu: 1-1.

90+3. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Ferdi Kadıoğlu ceza sahası içinde topla buluştu. Ferdi'nin arka direğe yaptığı ortada Dirar, kafa vuruşu ile meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-2.

Fenerbahçe son saniye golüyle Başakşehir'i 2-1 mağlup etti

EMRE BELÖZOĞLU 104 GÜN SONRA BAŞAKŞEHİR'DE

Dört sezon Medipol Başakşehir forması giyen ve takım kaptanlığını yapan Emre Belözoğlu, 104 gün sonra 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'na bu kez Fenerbahçe formasıyla, eski takımına karşı sahaya çıktı.

Deneyimli futbolcu, son olarak 12 Mayıs 2019'da Medipol Başakşehir'in sahasında MKE Ankaragücü'nü 2-1 yendiği maçta 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'na çıkmıştı.

Fenerbahçe son saniye golüyle Başakşehir'i 2-1 mağlup etti

EMİNE BULUT UNUTULMADI

Medipol Başakşehir-Fenerbahçe karşılaşması öncesinde Kırıkkale'de eski eşi tarafından öldürülen Emine Bulut unutulmadı. Emine Bulut anısına karşılaşma 1 dakika geç başlarken, iki takım futbolcuları ve hakemler sahaya siyah pankartla çıktı.

Saha kenarında yer alan elektronik reklam panolarında da siyah zemin üzerine beyaz yazı ile "#EmineBulut" yazısı yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ozan Tufan Fenerbahçe Başakşehir Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (30)

Aydınfb:

Stoper ve sol açık alamayın ve mal gibi seyredin bu sene gene bir halt olmayacak anlaşıldı.

8
9
yanıtYanıtla
Aydınfb:

Sol bek yazacaktık sol açık yazmışız sinirden.

yanıt7
yanıt1
Memleketim:

Sizler bu saibeli maclara futbolmu diyorsunuz?

4
10
yanıtYanıtla
61:

tebrikler fenerbahçe ferdi kadıoğlu gibi genç bir yetenek daha var artık , trabzonumla kadıköydeki maç heyecan verici olacak

10
1
yanıtYanıtla
Volkan:

Kralsın sen 61 diğerleri gibi değilsin dostsun dostuz adamım

yanıt1
yanıt1
Cemşit:

Galibiyet golüne kadar fenere saydıran arkadaşlar 90 +3 te geri vitese takıp feneri şampiyon yaptılar.

5
5
yanıtYanıtla
Aydınfb:

Haklısın kardeş, taraftar yenilgiyi kabullenemiyor ama galipte gelinse eksiklikleri görüyor ve yazıyoruz yenincede mutlu oluyoruz.

yanıt1
yanıt0
Aydınfb:

Mert golden önce top durmadan oyunu başlatıp pas atıyor ve gol oluyor gibi.

8
2
yanıtYanıtla
Canmen:

EVET. . degajda top mutlaka durmali ve bes metre cizgisinin kösesinden ciktigi yana bagli olarak top oyuna sürülmeli ve top onsekiz icinde karsilanamaz. . . .

yanıt4
yanıt1
Cemşit:

Kabullenin lo

yanıt1
yanıt0
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title