Haberler

Engelli eski eşini ve kızını öldüren zanlı polise teslim oldu

Güncelleme:

Samsun'da cani koca, tartıştığı engelli eşi ve kızını tabancayla öldürüp polise teslim oldu.

Samsun'un Bafra ilçesinde eşi ve kızını tabancayla öldüren zanlı polise teslim oldu.

İshaklı Mahallesi TOKİ Konutları'ndaki evlerinde Hasan B. (65), aralarında çıkan tartışmanın ardından engelli eşi Meryem B. (60) ile kızı Emine B'ye (35) tabancayla ateş etti. Eski eşi ve kızı olay yerinde hayatını kaybetti.

Engelli eski eşini ve kızını öldüren zanlı polise teslim oldu

Engelli eski eşini ve kızını öldüren zanlı polise teslim oldu

POLİSE TESLİM OLDU

Hasan B, daha sonra polis merkezine giderek teslim oldu. Savcının incelemesi sonrası anne ve kızının cenazeleri, otopsi için Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı. Emine B'nin eşinden boşandığı ve iki çocuk annesi olduğu öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Samsun Bafra Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (51)

CENGİZHAN:

BU KADIN CİNAYETLERİ VAHŞET NEDEN SADECE ORTADOĞU ÜLKELERİNDE ÜLKEMİZDE OLUYOR KAFİR DEDİGİNİZ ÜLKELERDE TOPLUMLARDA NEDEN YOK DENECEK KADAR AZ ARASTİRDİNİZMİ. GELİŞMİŞ MEDENİ REFAH SEVİYESİ YÜKSEK TOPLUMLARDA OLMAZ ÇÜNKÜ .BU TOPLUMLARDA KADIN MAL.GİBİ GÖRÜNMEZ ERKEK GEÇİM KAYNAĞI OLARAK GÖRÜLMEZ. SEVGİ SAYGI MEDENİ İNSAN GİBİ EVLİKLER OLUR VE AYNI SEKİLDE DE DE BİTECEK SE BİTER HERKES YOLUNA GİDER KİMSE KİMSEYE MADDİ MANEVİ SORUN OLMAZ SORUN ÇIKARMAZ.

22
4
yanıtYanıtla
ASLI:

KAFİR DEDİĞİMİZ ÜLKELERDE İNSAN YAŞIMINA DEĞER VERİLİYOR OKULLARINDA İYİ EĞİTİM VERİLİYOR HERKES BİRBİRİNE SAYGILI FARKLI DÜŞÜNCELERE YAŞAM TARZLARINA SAYGI DUYUYORLAR GERÇEKDEN KADIN ERKEK EŞİTLİĞİ VAR TAM YAŞANACAK YERLER ASLINDA.

yanıt2
yanıt2
CENGİZHAN:

EVET ASLI BENDE BUNU ANLATMAYA ÇALIŞTIM YORUMUM DA :)

yanıt5
yanıt0
KAFİRMİSİN SEN:

AMERİKADA HER 10 DAKİKA DA BİR TECAVÜZ VEYA TACİZ OLUYOR , TECAVÜZDE DÜNYADA İLK 3 DEN BİRİSİ HİNDİSTANDA VAR , AVRUPA DA AYNI ŞEKİLDE IRKÇILIK , TACİZ , PEDOFİLİ , HER TÜRLÜ YOL VAR , SEN VE SENİN GİBİ İMANSIZLAR İŞTE YAPICAK BİRŞEY YOK

yanıt1
yanıt4
ASLI:

O KAFİR DEDİĞİMİZ ÜLKELERDE İNSAN HAYATINA DEĞER VERİYORLAR OKULLARINDA İYİ EĞİTİM VERİYORLAR HERKKES BİRBİRİNE SAYGILI FARKLI DÜŞÜNCELERE YAŞAM TARLARINA SAYGILARI VAR KADINLARIN VE AZINLIKLARIN HAKLARI YASALAR TARAFINDAN KORUNUYOR BİZDEKİ GİBİ SADECE GÖSTERMELİK DEĞİL GERÇEK MANADA KADIN ERKEK EŞİTLİĞİ VAR TAM YAŞANACAK YERLER ASLINDA.

yanıt3
yanıt1
W:

KENDİ YORUMUNA KENDİ CEVAP VEREN SİDİKLİ ASLI

yanıt1
yanıt5
HUZUR İSLAMDA:

o zaman git oralarda yaşa bre densiz kafirlerde din iman olmaksızın. . aile insan dost komşu kavramları yok. kim kimi tutarsa. . rezillik diz boyu. camilerimize kitabımıza saldırıyorlar kafir imansız gavurlar. . sende onları övüyorsun dalkavuk sefil mahlukat. .

yanıt2
yanıt11
Bu ne:

"Huzur islamda" denen zatı muhterem, hakarete başvurarak "Cengizhan " in ne kadar haklı olduğunu göstermişsin. Keşke fikrini edebinle yazsaydında, adam yerine koyup dikkate alsaydık.

yanıt3
yanıt0
HUZUR İSLAMDA:

BU NE. . kusura bakma kardeş yanlış yorum gelmiş. bak. ayıp oldu. . elim gitti. hakaret yok. inan ki. . art niyet yok zaten. hakkını helal et. . iyi akşamlar

yanıt1
yanıt1
Hizreti Ateş:

Huzurlu bir islam Ülkesini göremedim.

yanıt5
yanıt1
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title