Haberler

Çalımbay: "Final niteliğinde maçlarımız var"

Güncelleme:

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Başakşehir hazırlıkları öncesi yaptığı açıklamada, "Final niteliğinde maçlarımız var" dedi.

Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Başakşehir ile karşı karşıya gelecek olan Sivasspor, bu maçın hazırlıklarına start verdi. Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri'nde Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Koşu ile başlayan antrenman ısınma çalışmaları ile devam etti. Daha sonra 5'e 2 top kapma çalışması yapan Yiğidolar, çift kale maçla idmanını tamamladı.

İdmanda Arouna Kone, Mustapha Yatabare, Emre Kılınç ve Barış Yardımcı yer almadı.

"Milli ara bizim için çok önemli"

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Rıza Çalımbay, 1-1 berabere kaldıkları Gazişehir Gaziantep maçını ve Medipol Başakşehir ile oynayacakları maça ilişkin konuştu.

Çalımbay, ligde final niteliğinde maçlar oynayacaklarını ifade ederek, "Bu ara bizim için önemli. Çünkü hem yeni gelen arkadaşlarımız var hem hazır olmayan arkadaşlarımız var. Onlar açısından çok önemli. Zaten takım olarak yarın bir araya geleceğiz. Her şeyden önce geçen bu 3 haftayı değerlendirmemiz lazım. Özellikle son oynadığımız iki maç bizim için çok çok önemliydi. Oradaki maçlar istediğimiz bir şekilde bitmedi. Daha iyi bir şekilde bitirebilirdik. Yaptığımız bazı hatalar var, iyi yaptığımız bazı şeyler var. Bunların hepsini gözden geçirerek konuşacağız kendi aramızda, güzel bir şekilde. Ondan sonra zaten 1 hazırlık maçı aldık onda da oynamayan ve hazır olmayan arkadaşlarımızın hepsini kesinlikle oynatacağız. Onlar için alınmış bir maç. Onu öyle bir şekilde değerlendireceğiz. Bundan sonra oynayacağımız maç Başakşehir olsun, Trabzon olsun, Alanyaspor maçı olsun bizim için final niteliğinde maçlar. Onları da yüzde yüz net şekilde kazanmamız gerekiyor. Özellikle son oynadığımız maçta ikinci yarısında oynadığımız oyunu oynayıp daha üstüne çıkmamız gerekiyor. Onun içinde 1 hafta içerisinde her türlü gerekli çalışmayı yapacağız" dedi.

"Emre'ye hayırlı olsun"

Emre Kılınç'ın milli takıma gitmesi hakkında yöneltilen soruya Çalımbay, "Hayırlı olsun, normal yani Emre'nin seçilmesi. Bir de oynayacakları 2 tane maç var. Andorra ve Moldova maçları var. Emre Kılınç görev alması durumunda en iyi şekilde mücadele edecektir" cevabını verdi.

"Hazır olmayanlar var"

Çalımbay, takımdaki sakat oyuncular hakkında da bilgiler vererek; "Barış Yardımcı'nın sakatlığı var. En az 2-3 hafta bizle oynamama durumu var. Diğer arkadaşlarımızdan da hazır olmayanlar var. Hugo olsun, Fernando olsun. Bunlar bizim için önemli. Özellikle Fernando'yu biz kazanmak istiyoruz. Tam net şekilde hazır değil. İnşallah bu 10 gün içerisinde onu da iyi duruma getireceğiz" şeklinde konuştu. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Rıza Çalımbay Emre Kılınç Başakşehir Sivasspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title