Haberler

Feghouli, maaşına zam istediği iddialarını yalanladı

Güncelleme:

Galatasaray'ın Cezayirli yıldız futbolcusu Sofiane Feghouli, maaşına zam istediğine dair iddiaları yalanladı.

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Sofiane Feghouli, zam istediği iddialarını Instagram hesabından yaptığı paylaşımla yalanladı.Cezayirli orta saha oyuncusu, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:

"Hakkımda çıkan, 'Maaşına 500 bin avro zam istedi' haberleri tamamen yalan olup, beni ve takımımızı yıpratmaya çalışanların yaptığı haberlerdir. Ama şunu iyi bilin ki bizi yıpratmıyor, daha da güçlendiriyorsunuz."

Feghouli, maaşına zam istediği iddialarını yalanladı

Kaynak: AA / Spor

Sofiane Feghouli Sosyal Medya Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (16)

Adınızı Yazın:

nasilmis medyada olmak biz 20 senedir cekiyoruz bu medyadan birazcikta sizler cekin beter olun gucleniyormus lafa bak kabak gibi otur koy tabaga yemene bak arkasi geliyor sikeciler

1
12
yanıtYanıtla
akşam akşam:

bu konuya espriyle yaklaşmak da ilginç. 20 sene kim ne çekmiş :)). Buna gülünür ama. Geçen sezon emre bol aspor da birden hiddetlendi ali koç yeter yeter sesini çıkar diye bağırmaya başladı. Cidden ligi takip etmeyen birisi bu oyunları yutar ama. Bazı konularda fb çok yetenekli.

yanıt5
yanıt0
SENCE İNSANLAR APTAL MI?:

Son istatistiğe bak;Dünyada en çok kart gören takım Galatasaray, 30 faul yapmış 11 kart görmüş; bu fauller de tartışmalı üstelik. Artık bütün Dünyanın oyuncağı olduk Fenerin şikeleri yüzünden ama hala GSye şikeci demeye yüzünüz kızarmıyor. . . . . . . . . . . . Soyağacını araştırsana sen

yanıt6
yanıt0
UlTrAsLaN:

''''Şike yaptıysam fenevbahce için yaptım'''' diyen sizin başkanınızdı. . . Biz hep medyadayız hatta dünya basınında medyasındayız. . Ama sizin gibi şikelerle değil başarımızla, transferlerimizle. . . Şampiyonlar liginde 7 dk GALATASSARAY konuşuldu. . . . Biz para verip turnuvada yapmıyoruz. . . Bizi en prestijli turnuvalara kendileri davet ediyor. . . Hala anlamıyorsunuz değil mi. . . Aynı yolda değiliz. . . Aynı başarılarımız yok. . Rütbemiz de farklı. . . Hadi eyvallah. . . .

yanıt8
yanıt2
soso:

bakında ahlaklı futbolcu görün cikcikler

4
5
yanıtYanıtla
ERKEK:

cincon? ahlak? zuhahahahaa

yanıt5
yanıt4
Sampiyon CimBom:

Sen Sampiyon olacaksin

5
2
yanıtYanıtla
RECEP:

BİZİM ÜLKEMİZE HERZAMAN BÖYLE KRAKTERLİ VE SÖZÜNÜN ERİ FUTBOLCULAR LAZIM

7
0
yanıtYanıtla
aga:

adam 4. 5 küsür alıyor niye zam istesin

yanıt0
yanıt0
FeNoMen:

Adam ne guzel anlatmış bos yapmasın kimse burda basaramayacksınız nokta...

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title