Haberler

    Angelina Jolie'nin filmi Altın Koza'da

    BU yıl Berlin, Cannes ve Venedik film festivallerinde Afgan sinemasını başarıyla temsil eden yönetmenler, 26. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'ne konuk olacak. Dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie de Sahraa Karimi'nin yönetmenliğini üstlendiği "Havva, Meryem, Ayşe" adlı filme destek veriyor. Jolie, 76. Venedik Film Festivali'nin "Ufuklar" bölümünde yarışan filmin önceki gün yapılan galasına destek mesajı gönderdi: "Bu zarif ve dokunaklı film günümüz Afganistan'ında genç kadınların hayatlarını anlatıyor. Afganistan'da yapılan her film akıntıya karşı gelmektir. Afganistan'ın geleceğinin henüz muallakta olması, özgürlüğü, güvenliği ve kendi seçimlerini yapmayı hak eden milyonlarca Afgan kadınını tehdit ettiğini gösteriyor."

    "Havva, Meryem, Ayşe" filmi, 26. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nin "Kadın Gözüyle Afganistan" bölümü kapsamında festival izleyicisiyle buluşacak.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Film Festivali Angelina Jolie Venedik Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title