Haberler

İzmirli ev kadınlarından sünnet şöleni

İzmirli kadınların kurduğu "Siz yalnız değilsiniz, biz buradayız" grubu, Bitlis'in Tatvan ilçesindeki çocuklar için toplu sünnet şöleni düzenledi.

İzmir'in Gaziemir ilçesinde yaşayan 8 gönüllü ev kadını, 10 yıl önce kurdukları "Siz yalnız değilsiniz, biz buradayız" grubuyla ihtiyaç sahiplerini sevindiriyor.

Türkiye'nin dört bir yanında mülki idare amirleriyle iletişime geçen gönüllü kadınlar, belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere yaptıkları giyim, kırtasiye malzemesi, oyuncak gibi yardımlarının yanı sıra okul, hastane gibi kamu kurumlarına kazandırdıkları kütüphane, faaliyet ve oyun parklarıyla da dikkat çekiyor.

Grup üyelerinden Mine Kapı, yaptığı açıklamada, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde düzenledikleri toplu sünnet şölenlerinin 6'ncısını Tatvan'da gerçekleştirdiklerini söyledi.

Evde oturmak yerine hayır işi yapmak için 10 yıl önce bu grubu kurduklarını ifade eden Kapı, şöyle konuştu:

"Karşılık beklemeden gönül köprüleri kurmak bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Bu yüzden bizler de yaklaşık 10 yıldır sadece kendi bütçelerimizle, güçlerimizi de birleştirerek bu tür hayır işlerine imza atıyoruz. Ülke genelindeki birçok il, ilçe ve köylerde kıyafet yardımları, yılda iki kez de toplu sünnet şöleni yapıyoruz. Bu kapsamda 'Doğu ve Güneydoğu Anadolu 6. Toplu Sünnet Şöleni ve Mevlid-i Şerif' organizasyonunu bu yıl burada gerçekleştirdik. Organizasyon kapsamında ilçedeki ailelerin çocukları için toplu sünnet programı düzenledik."

Programa katılan Kaymakam Mehmet Ali Özkan da sünnet şöleni düzenleyen gruba teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Gaziemir Bitlis Tatvan İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title