Haberler

Bakanlık'tan, "Çankaya Köşkü'nde mi oturuyor?" sorusuna yanıt: Binali Yıldırım'a ait bir konut bulunmuyor

Güncelleme:

Binali Yıldırım'ın Çankaya Köşkü'nde oturduğuna yönelik iddialar gündemde yer almaya devam ederken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan konuyla ilgili resmi açıklama geldi. Açıklamada, "Yıldırım'a ait bir konut bulunmuyor" ifadesine yer verildi.

Başbakanlık yaptığı dönemde Çankaya Köşkü'nde oturmaya başlayan Binali Yıldırım Meclis Başkanı seçilince de ikametini değiştirmemişti. 31 Mart seçimlerinde siyaset sahnesi Yıldırım'ın AK Parti'nin İstanbul belediye başkan adayı olmasına karşın halen köşkte oturduğu tartışmalarına sahne olmuştu.

"BİNALİ YILDIRIM'A AİT BİR KONUT BULUNMUYOR"

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Kamu Konutları Şubesi, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'nin konuya ilişkin sorusunu cevapladı.

TMMOB'ye gönderilen resmi yazıda "Çankaya Köşkü'nde Binali Yıldırım'a ait bir konut bulunmuyor" ifadeleri yer aldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan 'Binali Yıldırım Çankaya Köşkü'nde mi oturuyor?' sorusuna yanıt

NE OLMUŞTU?

Binali Yıldırım, başbakanlık yaptığı dönemde Çankaya Köşkü'nde oturmaya başlamış, sonraki görevi olan Meclis Başkanlığı sürecinde de ikametini değiştirmemişti. 31 Mart seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Yıldırım'ın adaylık sürecinde de Çankaya Köşkü'nde oturduğuna yönelik iddialar gündem yaratmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Binali Yıldırım Çankaya Köşkü Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title