Haberler

Emre Mor, Türk güzelin peşine düştü! Mesajları ifşa oldu

Güncelleme:

İspanya'nın Celta Vigo takımından Galatasaray'a kiralık olarak transfer olan Emre Mor'un çapkınlık mesajları ortaya çıktı. Daha önce Brezilyalı güzel Angelica Perla'ya sosyal medyada kancayı takan Mor, genç kızdan yüz bulamamıştı. Ancak ünlü futbolcu, çapkınlıkta yine de pes etmedi. 22 yaşındaki Mor, bu kez de 'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla ünlenen Yağmur Taktaş'ı sosyal medyada yakın markaja aldı.

Emre Mor, Türk güzelin peşine düştü! Mesajları ifşa oldu

MESAJLARINA CEVAP ALAMADI

Taktaş'ı mesaj yağmuruna tutan Mor, önceki gün yakayı ele verdi. Mor'un genç kadınla buluşmak için özel yazışmaları ortaya çıktı. Ancak 23 yaşındaki futbolcu, Adanalı güzelden yüz bulamadı.

Emre Mor, Türk güzelin peşine düştü! Mesajları ifşa oldu

Mor, "Beni yine görmezden geleceksen bir daha yazmayacağım" dese de Yağmur Taktaş'tan yüz bulamadı.

Emre Mor, Türk güzelin peşine düştü! Mesajları ifşa oldu

EMRE MOR'UN VUKUATLARI

Celta Vigo'da performansıyla eleştirilen Emre Mor, sosyal medya hesabındaki fotoğrafını beğenen modele lüks otomobil hediye ederek dikkatleri üzerine toplamıştı. 21 yaşındaki futbolcu, hayranı olduğu Brezilyalı model Angelica Perla'yı sosyal medyadan takibe aldı.

120 BİN TL'LİK ARABA GÖNDERDİ İDDİASI

Karşılıklı birbirlerinin fotoğraflarını beğenmesi sonrasında Emre Mor, İspanyol basınının iddiasına göre 120 bin TL'ye satın aldığı Mercedes Benz A 180 model aracı sevgilisine yolladı. Çiftin daha sonra aşk yaşayıp yaşamadığı ise bilinmiyor.

CANSU TAŞKIN'A DM'DEN MESAJ!

Milli takımın göz bebeği Emre Mor'un, Taşkın'a yakınlaşmaya çalıştığı dedikoduları sorulan Cansu Taşkın , "Duyduysanız doğrudur. Ben bir şey demeyeyim!" cevabını vermişti. Emre Mor'un Galatasaray forması ile neler yapacağı merak konusu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cansu Taşkın Galatasaray Emre Mor Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı soda yasaklandı mı? Beypazarı sodada bor mu var? Beypazarı açıklama yaptı mı? Barcelona-PSG maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Barcelona-PSG maçı şifresiz mi? 16 Nisan 2024 Salı Yayın akışı! Bugün kanallarda ne var? Bugün hangi diziler var? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mart Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? WhatsApp uçtan uca şifreleme nedir, neden değişir? Uçtan uca şifreleme nasıl çalışır? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (100)

adanalı fırat:

yalana bak, paralı futbolcuya bu karılar pas vermeyecek ha? sahte mesajlarla itibar yükseltmeye çalışmak ve müslüman türk genç kızlarına kötü örnek olmaktan bu karıların hepsinin savcılığa verilmesi gerekiyor. . bir ADANALI olarak bu taktaş denilen bayandan utanıyorum. edep yahu!

40
12
yanıtYanıtla
xx:

ne alaka aptal pezevek? parası var diye kadın cevap vermek zorunda mı? hayır oksijen bile sizde kafa yapıyor galiba ne yiyip ne içiyorsunuz siz be

yanıt17
yanıt6
misafir:

Adanali kardes sende ayip ettin simdi insan hemserisinden utanirmi ne yapmis bu kiz emre pas atmis kiz pasi almamis top auta gitmis. . . . . . . .

yanıt5
yanıt4
ahmet:

XX denen şahıs bende adana''lıyım. namus namustur. soyunup dökünen bu kadınlar topluma kötü örnek oluyorlar. genç kızlarımız var. gariban genç kızlar bu kadınlara özenip evden kaçıyorlar, eskort oluyorlar.

yanıt14
yanıt4
haddini bildiren erkek:

ulan saksafon xx. nerden bilyiorun belki fake herşey. sanki o bayanla beraber yasıyon. emre mor yazmıs öbürü yüz vermemiş. doğrumu değilmi ne biliyon. gerzek ya

yanıt5
yanıt6
PAŞALI:

Böyle futbolculara ülke olarak para kazandırıyoruz onlar da kendi ülkesinde ki ihtiyaç sahiplerine yardım edeceklerine bir beğenme uğruna Mercedes araba hediye ediyorlar. Yazıklar olsun kazandığınız paralara.

16
3
yanıtYanıtla
mete:

kazandırma . gıtme maca. zengınler oynuyor . salak fakırler para ödeyerek izliyor

yanıt1
yanıt1
batuhan:

helal olsun napsın 20 yaşında normal böyle şeyler

3
14
yanıtYanıtla
bigbeng:

ne kadarda gs ye yakışan bir topçu

14
2
yanıtYanıtla
AT:

karı kız peşinde koştuğun kadar top peşinde koşsaydın milli takıma da az katkı yapsaydın be çullama. .

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 100 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title