Haberler

Şenol Güneş'ten yıldız oyuncuya kesik!

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, Moldova ile deplasmanda oynanacak olan 2020 Avrupa Şampiyonası maçında Hakan Çalhanoğlu'na forma vermeyeceği öğrenildi.

A Milli Takım evinde Andorra'yı 89. dakikada Ozan Tufan'ın attığı golle 1-0 mağlup etmişti. Bu maçta Hakan Çalhanoğlu yine beklentilerin uzağında kalmıştı. Kendisine verilen şansı iyi kullanamayan Milan'ın yıldız oyuncusu Çalhanoğlu'nun bu akşam Moldova maçına ilk 11'de çıkması beklenmiyor.

ŞENOL GÜNEŞ KARARINI VERDİ

Takvim'in haberine göre; A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası'nda bu akşam konuk olacağı Moldova ile 11. kez karşılaşacak. 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 6.maçında bugün Moldova ile karşılaşacak olan A Milli Futbol takımının sahaya çıkacağı muhtemel 11'ler belli olurken Teknik Direktör Şenol Güneş, eleştirilerden olumsuz etkilenen Hakan Çalhanoğlu'nu oynatmama kararı aldı.

Şenol Güneş'ten yıldız oyuncuya kesik!

HAKAN ÇALHANOĞLU ELEŞTİRİLERE YANIT VERMİŞTİ

Kendisine yapılan eleştirilere 1-0 yendiğimiz Andorra maçı sonrası cevap veren Çalhanoğlu, "Eleştirileri görüyorum. Bana, "Milan'da oynadığın gibi Milli Takım'da oynamıyorsun." diyorlar. Takım arkadaşlarımla beraber uzun süre çalışmıyoruz. Bazen arkadaşlarımla anlaşamıyoruz sahada. Bazen de istediğim oyunu oynayamıyorum. Önemli olan ben değilim, önemli olan milli takımın kazanması. İlerleyen zamanda inşallah katkıda bulunacağım. Kendimden hiç şüphem yok. Çekinmiyorum da. Yorumları okuyorum bazen, okuyup geçiyorum. Başka yapacak bir şeyim yok. İleri adım atmak için çok şeyler var. Kalitemi biliyorum" cevabıyla sözlerini noktaladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hakan Çalhanoğlu Şenol Güneş Moldova Haberler

500

Yorumlar (30)

pako:

şenol kendi koltuğunu sağlama almak için aptalca konuşmalar yapıyor allah aşkına moldova kim ne kritik maçt eğer milli takım için bu maç kritikse vay halimize

8
14
yanıtYanıtla
yorumcu:

senin gibiler yüzünden kaybediyoruz hep. ilk önce rakibine saygı duy, rakibimiz Fransayken nasıl oynadıysak aynı kritik heyecan ile San Marinoya karşı da oynamalıyız ki ezici üstünlük kuralım. Son olarak muhtemelen yaşın yetmiyordur ama yine senin gibiler Güneş''e köylü konuşmayı bilmiyor dediğinde dünya 3. sü olduk şanssız Brezilya maçı sonrasında.

yanıt11
yanıt2
MERT:

DÜNYA 3. oldugumuzda brezilya dışında güçlü bir rakip yoktu bunuda unutma saygılar

yanıt1
yanıt1
ARITMETIK SAZAN:

Hakan´in oynamadigi maclarda Türkiye daha iyi oynuyor. Cok sisirilen bir oyuncu, ve milli takima fazla katkisi olmadigini düsünüyorum. Yetenekleri sinirli, ve sadece sut cekebiliyor. . Onu da bazen yapiyor

19
2
yanıtYanıtla
baya:

hakanı ben 3. ligde bile oynatmam

12
4
yanıtYanıtla
kRALEX:

KIRITIK MAC DIYORYA LAA MOLDOVA KIM YA ALLAH İÇİN ADAM GİBİ OYNAYIN 5 TANE ATARSINIZZ ARTIK KATILALIM SU AVRUPA SAMPIYONASINAA

10
6
yanıtYanıtla
birisi:

TİYATROCU SEN EN İYİSİ BEŞİKTAŞI CIKAR OYNAT DİER TAKIMLARA OLAN DÜŞMANLIGINI BİLİYORUZ

2
9
yanıtYanıtla
Ruhi:

Hakana oyuncu değil diyenler, futbol izlemeyi bırakın, gidin hentbol izleyin.

3
7
yanıtYanıtla
ziyaa:

İyi oyuncuları Almanlar kaptı genç

yanıt7
yanıt1
pako:

yorumcu aptal aptal konıuşupm dfurma şenol dünya üçüncüsü yapmDI TÜRKİYEYİ O ZAMANKİ TAKIM BAMBAşkaYDI RUH VE İNABÇ VARDI ŞENOL KORKAĞIN TA KENDİSİ BİDE O ZAMAN FATIH TERİM O TAKIMI KURDU şenol değil şenol sadece ballı bu arada ben 50 senerdir beşiktsşlıyım

4
4
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title