Haberler

Kadın yeni sezon fragmanı yayımlandı! Kadın dizisi ne zaman başlıyor?

Güncelleme:

FOX TV'de ekrana gelen Kadın dizisinin 3. yeni sezon fragmanı merak ediliyor. Son bölümünde, Bahar, Arif ve Hatice, bindikleri araçla trafik kazası geçirmişlerdi. Peki, 3. yeni sezon ne zaman başlıyor? Bennu Yıldırımlar Kadın dizisinden ayrılıyor mu? Kadın dizisi 65. bölüm fragmanı…

Kadın yeni sezon fragmanı yayımlandı mı? sorusu okuyucular tarafından araştırılıyor. Çarpıcı bir sonla 2. sezona veda eden Kadın yeni sezon 1. fragman ekranlara geldi. Kadroya dahil olan Hümeyra ile birlikte Bahar'ın bir sahnede izleyenlere hitap ettiği sahne ile yeni sezon fragmanı ekrana geldi. Kadın yeni sezon ne zaman? Sezon finalinde neler oldu?

KADIN 3. YENİ SEZON FRAGMANI YAYIMLANDI

Yayımlanan yeni sezon fragmanında: Bahar, büyük bir izleyici kitlesinin bulunduğu sahneye gelir. ''Hayatımda ilk defa çok özle biri bana hikayemi anlatma şansı verdi'' sözlerini kullanan Bahar'ın bahsettiği kişi ise kadroya yeni dahil olan Hümeyra'dır. O sırada Ceyda ve Enver ile birlikte ekrana yansıyan başarılı oyuncu Hümeyra ise gurur dolu bir şekilde Bahar'a gülümser. Tüm zorluklarla mücadeleden başarı ile çıkan Bahar'ın ''Ben çocuklarımla girdiğim her savaşı kazandım. Çünkü ben bir kadınım.'' ifadeleri fragmana damga vurdu.

Kadın yeni sezon fragmanı yayımlandı! Kadın dizisi ne zaman başlıyor?

SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Emre'nin Arda'yı getirmesi üzerine Ceyda en mutlu günlerinden birini yaşar. Arda ve Emre'yi bir arada görmek onu hem sevindirmiş, hem de duygulandırmıştır. Şirin bu defa her şeyden habersiz iyi bir şeye vesile olmuştur. Fotoğraf olayından sonra artık Şirin'in yaptıklarını daha fazla kaldıramayan Enver ise Şirin'e büyük bir rest çeker.

Bahar'ın birdenbire yolda bayıldığını gören Sarp, Arif ve Hatice hastalığın yenilendiğini düşünerek çok korkmuştur. Korku ve panik içerisinde hastane yolunu tutsalar da yolda başlarına gelen trafik kazası ile hepsinin hayatı tehlikeye girmiştir.

KADIN YENİ SEZON NE ZAMAN?

FOX'un başarılı yapımı Kadın izleyeni heyecanda bırakan sezon finali ile 2. sezonu noktalamıştı. Yeni sezon 1. fragmanı yayımlanan dizinin ne zaman başlayacağı ise merak konusu oldu. Kadın dizisinin yeni sezon tarihine dair henüz resmi bir açıklama gelmedi ancak Ekim ayında başlaması bekleniyor.

Kadın yeni sezon fragmanı yayımlandı! Kadın dizisi ne zaman başlıyor?

Kadın yeni sezon fragmanı yayımlandı! Kadın dizisi ne zaman başlıyor?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title