Haberler

İzmir fuarı'nda, yanan ormanlar için 9 saatlik konser maratonu

Güncelleme:

İzmir Fuarı'nda, yanan ormanlar için 9 saatlik konser maratonuİzmir Enternasyonel Fuarı, kentin kurtuluş günü olan 9 Eylül'de, geliri İzmir'de yanan orman alanlarının yeniden ağaçlandırılmasında kullanılmak üzere düzenlenen, şarkıcıların gönüllü olarak sahne aldığı, 9 saatlik konser maratonuna...

İzmir Fuarı'nda, yanan ormanlar için 9 saatlik konser maratonu

İzmir Enternasyonel Fuarı, kentin kurtuluş günü olan 9 Eylül'de, geliri İzmir'de yanan orman alanlarının yeniden ağaçlandırılmasında kullanılmak üzere düzenlenen, şarkıcıların gönüllü olarak sahne aldığı, 9 saatlik konser maratonuna ev sahipliği yaptı.

İzmir'in Karabağlar ilçesine bağlı kırsal Tırazlı Mahallesi yakınlarında geçen 18 Ağustos'ta başlayan ve Menderes ile Seferihisar'ın kırsal mahallelerine kadar ilerleyen orman yangını, havadan ve karadan sürdürülen çalışmalarla 53 saat sonra kontrol altına alınıp söndürüldü. Çok büyük bir alanı kül eden yangın, başta İzmir olmak üzere tüm ülkede büyük üzüntü yarattı. Yanan orman alanının yeniden ağaçlandırılması için çeşitli kampanyalar başlatıldı.

Bu kapsamda, ünlü rock müzik şarkıcısı Haluk Levent'in öncülüğünü yaptığı konser çağrısına da birçok ünlü isim destek vererek, İzmir'in kurtuluş günü olan 9 Eylül'de, geliri yanan alanların tekrar yeşillendirilmesinde kullanılmak üzere düzenlenen etkinlikte para almadan sahneye çıktı. Konseri izlemek isteyenler, 88. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın düzenlendiği Kültürpark'a, birer fidan bağışı karşılığı olan 10 TL ödeyerek girdi.

Dün saat 18.00 sıralarında Oğuzhan Uğur ile başlayan, Halil Sezai ile devam eden, ardından Gripin, Gazapizm, Hayko Cepkin ve finalde de Haluk Levent'in sahne aldığı 'İzmir Tek Yürek Dayanışma Konseri' tam 9 saat sürdü, saat 03.00'te son buldu. Binlerce İzmirli konser sonuna kadar alandan ayrılmayıp, ünlü şarkıcıların parçalarına hep birlikte eşlik etti.

KONSERİ ERKEN BİTİRMEK İSTEDİ

Kampanyaya öncülük eden Haluk Levent, bir anlamda ev sahibi olarak en son sahneye çıkan isimdi. Saat 02.20'de sahneye çıkan Haluk Levent şarkılarını binlerce kişiyle söylerken, Alsancak'ta oturanların sesten dolayı rahatsız olup polise şikayette bulunduğu haberini alınca konseri bitirmek istedi. Haluk Levent, Herkese saygılı olmalıyız, sabah oldu insanlar rahatsız olabilir. Biz yaptık oldu yok. Her şey hoşgörü ile olmalı dedi. Ancak binlerce İzmirli ısrar edince konserini biraz daha uzatan Haluk Levent, sosyal medya hesabındaki takipçilerinin 'Direk dansı yap' ısrarı nedeniyle sahne direğinde kısa bir dans yaptı. Konser İzmir Marşı ile son buldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haluk Levent Eylül İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title