Haberler

Ozan Güven ile Yüsra Geyik el ele görüntülendi

Güncelleme:

Oyuncu Ozan Güven Arka Sokaklar dizisiyle yıldızı parlayan Yüsra Geyik ile el ele görüntülendi. Samimi fotoğrafı ortaya çıkan oyunculardan henüz bir açıklama gelmedi.

Oyuncu Ozan Güven'in 14 sezondur yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde 'Hüsnü Çoban'ın kızı 'Zeliş' olarak tanınan Yüsra Geyik ile aşk yaşadıkları iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Aşk yaşadıkları konuşulan ikilinin ise arasında 15 yaş var.

EL ELE YAKALANDILAR

Söylemezsem Olmaz programının haberine göre; 44 yaşındaki Ozan Güven ve 29 yaşındaki Yüsra Geyik, Kadıköy'de dün sabah saatlerinde el ele bir ayakkabı mağazasına girerken objektiflere yansıdı. Haklarında aşk iddiası ortaya atılan oyuncu ikiliden henüz bir açıklama gelmedi.

Ozan Güven ile Yüsra Geyik el ele görüntülendi

2 YILLIK SEVGİLİSİYLE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Başarılı oyuncu Ozan Güven, geçtiğimiz hafta 2 yıldır aşk yaşadığı Ece Önen ile görüntülenmişti. Haklarında ayrılık iddiaları ortaya atılan çiftten Güven, çıkan haberleri yalanlayarak ilişkilerinin devam ettiğini söylemişti.

Ozan Güven ile Yüsra Geyik el ele görüntülendi

YÜSRA GEYİK KİMDİR?

Yüsra Geyik, 1990 yılında Samsun'da dünyaya geldi. İlkokula başlamasından 1 sene sonra ailesiyle İstanbul'a yerleşti. İlkokuldayken tiyatroya ilgi duydu ve bu alanda kendisini geliştirdi. Ekranlara Hayat Bilgisi ve Yabancı Damat dizilerinde aldığı küçük rollerle merhaba dedi. 2005 yılında Yumurcak TV'de sunuculuk yaptı.

Küçük yaşlarda tiyatro eğitimi alan genç oyuncu Yüsra Geyik, 14 yaşındayken oyunculuk ajansına kaydoldu. 2003-2006 yılları arasında Yabancı Damat dizisinin kadrosunda yer alan Yüsra Geyik, asıl tanınırlığını Arka Sokaklar dizisiyle yakaladı. Genç oyuncu, Hüsnü Çoban karakterinin kızı Zeliha (Zeliş) Çoban'ı oynuyor. 12 senedir Arka Sokaklar'ın kadrosunda yer alan Yüsra Geyik, diziye başladığında ise 16 yaşındaydı.

Ozan Güven ile Yüsra Geyik el ele görüntülendi

Ozan Güven ile Yüsra Geyik el ele görüntülendi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ozan Güven Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (31)

Hakan:

Ne alaka Yüşra? O adam senin baban yaşında baban

18
1
yanıtYanıtla
revaa:

sanane seni ne ilgilendiriyo namus bekçisimisin??

yanıt1
yanıt3
SEVMİYORUM:

BU ADAMI SEVMİYORUM YA , HÜKÜMET DÜŞMANI , AĞZIYLA AKBABA TUTSA YARANAMAZ BU SAATTEN SONRA , ÇAPULCU

7
5
yanıtYanıtla
130914:

bunlar için normal 2-3 ay devam eder ikiside başkasını bulur modern bunlar allah sonumuzu hayretsin

10
1
yanıtYanıtla
COMOLOKKO:

ALAN RAZI VEREN RAZI

yanıt1
yanıt0
ercan:

acaba merak eden kaç kişi vardır kırk yıl görmesek aklımıza gelmezler

7
0
yanıtYanıtla
Faruk can:

Biz sevgili olsak sübyancı derler harbiden.

6
0
yanıtYanıtla
By Gıcık:

16 yaşında başlamış diziye 12 senedir de devam ediyormuş. 28 yaşındaki biriyle sevgili olmak sübyancılık mı geri zekalı. .

yanıt1
yanıt5
ssssssssssssssss:

eh be ozan olacak şey mi. . . . Evli barklı isim yapmış bir adamsın. . . Çapkınlık ortalık insanların işi. . Bak Mehmet aslantuğa. . . . Biraz örnek alın lütfen. . Sanatta başarılı olman yetmez be kardeş yaşantının güzelliği senin değerini artırır. . Gözümden düştün oysaki seni çok severdim. Üzüldüm. . . . . . . . Yazık çok yazık

6
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınssssssssssssssssssssssss:

büşra mı hüşra mı bunlara da akıl sır ermiyor. Niye yaşıtlarınızla çıkmazsınız ki. . Tövbeeeeee

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title