Haberler

A Milli Takımımız, Moldova'yı 4-0 mağlup etti!

Güncelleme:

Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu altıncı maçında Türkiye, Moldova'yı deplasmanda 4-0 mağlup etti. A Milli Takımımıza galibiyeti getiren golleri Cenk Tosun (2), Deniz Türüç ve Yusuf Yazıcı kaydetti.

A Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu altıncı maçında Moldova ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Ay-Yıldızlılarımız mücadeleyi 4-0 kazanarak gruptaki puanını 15'e çıkardı. Türkiye'nin gollerini Cenk Tosun (2), Deniz Türüç ve Yusuf Yazıcı kaydetti.

A Milli Takımımız, Moldova'yı 4-0 mağlup etti!

EMRE BELÖZOĞLU ISINMAYA ÇIKMADI

Şenol Güneş'in yedekler arasında yer verdiği milli futbolcu Emre Belözoğlu, müsabaka öncesi ısınmaya çıkmadı. Deneyimli futbolcu, millilerin son oynadığı Andorra mücadelesinde 90 dakika forma giymişti. Teknik direktör Şenol Güneş, basın toplantısında 39 yaşındaki futbolcunun belinde hafif spazm olduğunu fakat bu durumun oynamasına engel teşkil etmediğini belirtmişti.

A Milli Takımımız, Moldova'yı 4-0 mağlup etti!

MAÇ ÖNCESİ DOSTLUK YEMEĞİ

Karşılaşma öncesinde 2 ülkenin federasyon yöneticileri yemekte bir araya geldi. Başkent Kişinev'de gerçekleştirilen organizasyona TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF 1. Başkan Vekili ve UEFA Yönetim Kurulu üyesi Servet Yardımcı, Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Çağlar, Hasan Akıncıoğlu, Alkın Kalkavan ve Genel Sekreter Kadir Kardaş katıldı. Moldova Futbol Federasyonunu ise yemekte Başkan Leonid Oleinicenco, Üst Yönetici (CEO) Adrian Ixari ve Genel Sekreter Nicolai Cebotari temsil etti.

A Milli Takımımız, Moldova'yı 4-0 mağlup etti!

TÜRK TARAFTARLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Moldova ile Türkiye arasında Zimbru Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya hem Türk taraftarlar hem de Moldova halkı yoğun ilgi gösterdi.

A Milli Takımımız, Moldova'yı 4-0 mağlup etti!

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Moldova Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (72)

gsli:

fatih hocaya laf atan malar bu ülkenin en büyük deyeri fatih hocadır fatih hocanın yetiştirdiği takım avrupada kupalar aldı militakım onun üğrencileriyle düdya 3 cuncusu oldu şenol hocayada aynı saygıyı güsteriyorum ancak feneresyon ve hakem leri eşkiyadır nihatıda dahil

2
50
yanıtYanıtla
Xerxes:

Kes lan sesini uyuz!

yanıt0
yanıt1
6S6S6S6S:

kudur 6s

yanıt19
yanıt3
ultrakedi:

aynen kardeşim dışlanmış hissediyorum. ağlaya ağlaya federasyonu kontrol edelim bari. zaten milli takım olarak da ingiltereyi tutalım bundan sonra. zaten bize o yakışır. çünkü 6S''liyiz :(

yanıt11
yanıt3
gsli:

bizi gururlandıran fatih ve şenol hocaya sonsuz teşekürler şakşakçilarada yuh

yanıt4
yanıt3
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR:

Ulan köy takımını yendik sorsan almanyayı yendik gibi seviniyorlar

4
29
yanıtYanıtla
Hadi ya:

Asil andora köy takimiydi

yanıt0
yanıt0
ASİL TÜRK:

TÜRK Olmak ayrıcalıktır NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

30
3
yanıtYanıtla
Burak:

Bizim mahalleden toplayayım çocukları yemin ederim şimdiye 10 - 0 dı yeniyorduk.

4
20
yanıtYanıtla
6S:

Hangi mahalle , El Bab mı suri sporlu :D :D :D :D

yanıt3
yanıt1
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title