Haberler

Milyonlarca kişinin beklediği iPhone 11 tanıtımı yapıldı! İşte fiyatı ve teknik özellikleri

Güncelleme:

Akıllı telefon dünyasının öncülerinden olan Apple, yeni telefon modeli olan iPhone 11'i San Francisco'da düzenlenen lansmanda fiyatını açıkladı. iPhone 11'in piyasaya çıkış fiyatı 699 dolar olarak belirlendi. iPhone 11 Pro'nun fiyatı 999 dolar, iPhone 11 Pro Max'ın fiyatı ise 1099 dolar olarak açıklandı.

APPLE ARCADE

Apple, aylar önce duyurduğu Arcade'nin detaylarını paylaştı. Apple Arcade, 19 Eylül'de 150 ülkede aylık 4.99 dolardan hizmete girecek.

Milyonlarca kişinin merakla beklediği iPhone 11'in fiyatı 699 dolar olarak belirlendi

APPLE TV PLUS

Apple, Netflix'e rakip olarak Apple TV Plus'ı 1 Kasım'da 100'ü aşkın ülkede kullanıma sunacak. Apple TV Plus'ın aylık 4.99 dolar olacağı duyuruldu. Apple ürünü alanlara 1 yıl Apple TV+ ücretsiz.

Milyonlarca kişinin merakla beklediği iPhone 11'in özellikleri belli olmaya başladı

YENİ İPAD KLAVYE VE KALEM ENTEGRANSYONU İLE DİKKAT ÇEKTİ

Etkinlikte tanıtılan yeni iPad, daha iyi klavye ve kalem entegrasyonu ile dikkat çekiyor. 10.2 inç retina ekrana sahip olan iPad pazardaki en çok satan dizüstü bilgisayardan 3.3 kat daha fazla piksele, 3.7 kat daha fazla genişliğe ve 2 kat daha fazla hıza sahip. Smart connector özelliği sayesinde tam boy bir klavyeye bağlanabilen yeni iPad, kalem ile daha fazla entegrasyona sahip. Özellikle birden görevi yerine getirmeye odaklanan yeni iPad'de kullanıcılar side over modunda uygulamalar arasıda hızlıca geçiş yapabiliyor. Birden fazla uygulamanın kolayca çalıştırılabildiği iPad'e eklenen yeni yüzen klavye özelliği sayesinde metin yazımı da kolaylaşıyor. Fotoğraf uygulamasına daha fazla düzenleme seçeneği getirilen iPad'in flash bellek çalıştırma özelliği de cihaz üzerindeki iş akışını değiştiriyor. Kullanıcılar aynı zamanda iPad üzerinde kalemle ekran görüntüsü alabiliyor.

Milyonlarca kişinin beklediği iPhone 11 tanıtımı yapıldı! İşte fiyatı ve teknik özellikleri

7. JENERASYON İPAD FİYATI 329 DOLAR

Yüzde 100 dönüştürülmüş alüminyumdan üretilen yeni iPad, 329 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Eğitim için alınacak olan iPadler ise 299 dolar fiyat etiketiyle kullanıcılara sunulacak. Yeni iPad bugünden itibaren siparişe açılıyor, 30 Eylül'de ise teslimat başlayacak.

APPLE IPHONE 11'İN ÖZELLİKLERİ BELLİ OLDU

iPhone 11'in özellikleri açıklandı. Yeni telefonun adı beklendiği gibi iPhone 11. 6.1 inç ekrana sahip. Yeni çift kamerayla gelen iPhone 11'in iki kamerası da 12MP. Ayrıca ultra geniş ve daha çok alanı görüntülemenizi sağlıyor. Gelişmiş resim işleme, fotoğrafın farklı bölgelerine farklı geliştirmeler uygulanmasına olanak sağlıyor.

Milyonlarca kişinin merakla beklediği iPhone 11 tanıtılıyor

4K AĞIR ÇEKİM YAPABİLİYOR

Gece modu, "yeterince karanlık" olduğunda otomatik olarak devreye giriyor. Kameralar ayrıca 4K 60 fps video kayıt desteğine de sahip. QuickTake ise, deklanşör düğmesini basılı tutarak hemen video kaydetmeye başlamanızı sağlıyor. Ön kamera da 4K video kaydı ve ağır çekim yapabiliyor.

Milyonlarca kişinin merakla beklediği iPhone 11 tanıtılıyor

EN HIZLI İŞLEMCİYE SAHİP OLACAK

Telefonlardaki en hız işlemci olduğu iddiasıyla gelen A13 işlemciye sahip olan yeni iPhone 11'in görüntülerindeki detaylar da mükemmel olmasa da dikkat çekici kalitede. iPhone 11'in pil ömrü, "iPhone XR'den 1 saat daha uzun" diye açıklandı. Pil ömrünün tam olarak kaç saat olduğu belirtilmedi.

Milyonlarca kişinin merakla beklediği iPhone 11'in fiyatı 699 dolar olarak belirlendi

YENİ IPHONE 11'İN 699 DOLAR OLARAK BELİRLENDİ

Yeni iPhone 11'in piyasa çıkış fiyatı olarak 699 dolar olarak belirlendi. Yeni iPhone'nun Türkiye'de ne kadardan satışa çıkacağı ise merak konusu oldu.

Milyonlarca kişinin merakla beklediği iPhone 11'in fiyatı 699 dolar olarak belirlendi

Milyonlarca kişinin merakla beklediği iPhone 11 tanıtılıyor

IPHONE 11 PRO ÖZELLİKLERİYLE ŞAŞIRTTI

iPhone 11'in ardından sıra iPhone Pro ve iPhone Pro Max tanıtıldı. iPhone 11 Pro'ların ekran boyutları 5,8 inç ve 6,5 inç. Ekran parlaklığı 1.200 nit'e ulaşabiliyor. Kontrast oranı 2.000.000'a 1. Makine öğrenimi kullanan iPhone 11 Pro modelleri bu yönüyle iPhone 11'den ayrılıyor. Bu saniyede 1 milyon işlem yapabilme anlamına geliyor ve ağırlıklı olarak dil işleme ve resimlerin keşfinde kullanılıyor.

Milyonlarca kişinin merakla beklediği iPhone 11'in fiyatı 699 dolar olarak belirlendi

9 FOTOĞRAF BİRLEŞTİRİLEREK MÜKEMMEL KALİTE SAĞLANACAK

iPhone 11 Pro, Super Retina ekrana sahip olacak ve yeni bir OLED panele sahip. İşlemci ise yenilenmiş güç tasarruf seçenekleriyle geliyor. İPhone 11 Pro, iPhone Xs'e göre 4 saat daha fazla pil ömrüne sahip iPhone 11 Pro Max, iPhone XS Max'tan 5 saat daha uzun pil ömrüne sahip. "Pro kamera sistemi" 12MP f/1,8 diyafram, 12MP f/2,0 telefoto ve 12MP f/2,4 ultra geniş kameradan oluşuyor. 3 adet 12 MP kamera mevcut. Tüm kameralar 4K video çekimi yapabiliyor. Deep Fusion özelliği kameralara yazılım güncellemesiyle gelecek. Bu özellikle 9 fotoğraf birleştirilerek mükemmel kalite sağlanacağı belirtiliyor.

Milyonlarca kişinin merakla beklediği iPhone 11'in fiyatı 699 dolar olarak belirlendi

IPHONE 11 PRO İLE IPHONE 11 PRO MAX FİYATLARI BELLİ OLDU

iPhone 11 pro'nun piyasaya çıkış fiyatı 999 dolar, iPhone 11 pro max'ın fiyası ise 1099 dolar olarak belirlendi.

Milyonlarca kişinin merakla beklediği iPhone 11'in fiyatı 699 dolar olarak belirlendi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cep Telefonu Eylül Apple Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title