Haberler

Şenol Güneş, Andorra maçına göre 5 değişiklik yaptı!

Güncelleme:

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, Moldova karşısında Andorra maçına göre 5 değişiklik yaptı.

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası H Grubu 6. maçında deplasmanda Moldova ile karşılaşacak. Mücadele öncesinde millilerin 11'i de belli oldu. Teknik Direktör Şenol Güneş, Andorra müsabakasına göre 5 değişiklik yaptı. Andorra maçında oynayan Çağlar Söyüncü, Emre Belözoğlu, Hakan Çalhanoğlu, Güven Yalçın ve Yusuf Yazıcı'nın yerine Kaan Ayhan, Dorukhan Toköz, Ozan Tufan, Deniz Türüç ve Kenan Karaman'a görev verdi.

HAKAN ÇALHANOĞLU YEDEKTE

Şenol Güneş, müsabakada Mert Günok, Mehmet Zeki Çelik, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Umut Meraş, Dorukhan Toköz, Ozan Tufan, Deniz Türüç, İrfan Can Kahveci, Kenan Karaman ve Cenk Tosun 11'ine şans verdi. Yedek kulübesinde ise Sinan Bolat, Uğurcan Çakır, Çağlar Söyüncü, Emre Belözoğlu, Efecan Karaca, Hakan Çalhanoğlu, Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Parmak, Güven Yalçın, Enes Ünal, Nazım Sangare ve Emre Kılınç yer aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

A Milli Futbol Takımı Şenol Güneş Andorra Moldova Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

kral:

her kesi deniyor bence fırsat varken asıl iş izlanda ve fransa maçlarında

8
0
yanıtYanıtla
BJK:

EMRE Yİ ALMA ŞENOL HOCA

4
2
yanıtYanıtla
Co:

Senol hica dogruyu bilir uygular bazi paragozler gibi balon degil

2
1
yanıtYanıtla
aferin:

andorra maçında sütten ağzı yandı. şimdi aklı başına geldi.

2
0
yanıtYanıtla
FUTBOL-İST:

)))skor taraftarı olmak vede skor haberciliği yapmak bütün mesele bu kardeşşş, oynanan oyuna bak birde skoa bak, plan, proje, taktik ne ararsan var sanırsın oysa 3 gol var sadece, sn hoca yine yaptı yapacağını, tıpkı Fransa maçından sonra İzlandada yaptığı gibi, galip takımı bozup yeni bir takım kurdu, belki bu maçta anlaşılır bir durumdur ziraa rakip zayıf, Emre yaşlı, Hakan eleştiriliyor, kısaca ve öz söylenmesi gereken skora bakıp yorum kolay ya oynanan oyun, bu gruptan bu saatten sonra çıkmamak olmaz

0
2
yanıtYanıtla
Morınho:

Emr3e belözoğlu feneri düşünerek oynamadı, orada 2 maç oynatyamayacaksan, kulübünü milli takımın önüne koyacaksan bak dalgana diyecek bir tek ben varım başkada yok o adamlık kimsede.

1
0
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

İyi takım kurmuşun hoca inşallah gruptan lider gideriz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title