Haberler

TFF heyetinden A Milli Takımımıza tam destek

Güncelleme:

A Milli Futbol Takımımızın deplasmanda oynadığı Moldova karşılaşmasını Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile beraberindeki TFF yetkilileri tribünden takip etti.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası H Grubu 6. maçında deplasmanda Moldova ile karşılaşan A Milli Futbol Takımımızı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir yalnız bırakmadı.

Müsabakayı ayrıca TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, TFF Başkan Vekilleri Mehmet Baykan, Erdal Bahçıvan, Yılmaz Büyükaydın, TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ali Düşmez, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Çağlar, Hasan Akıncıoğlu, Alkın Kalkavan, İsmail Erdem, Nuri Akın, Mustafa Hacıkerimoğlu, Selim Soydan ve Genel Sekreter Kadir Kardaş da takip etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

A Milli Futbol Takımı Moldova Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

gercekci:

FENERASYON tam destek millilere.

3
0
yanıtYanıtla
can:

feneresyon tam kadro orda

2
0
yanıtYanıtla
CAPS:

Topuk yaylasına da tam kadro gidin bari

0
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

ohhhhhh keeeekaaahhhhh elbiseler gravata kadar tff kasasından uçak paraları oteller mama paraları federasyondan böyle destek haaa vayyy vayyyyy bu heyetin işi ne yahu topu görseler bu ne derler maaşları kaymak ohhhh gel keyfim geeellllll

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title