Haberler

"Canan'ı kimseye vermeye niyetimiz yok"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, partisinin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na verilen hapis cezasına ilişkin, "Canan'ı kimseye vermeye niyetimiz yok." dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, partisinin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na verilen hapis cezasına ilişkin, "Canan'ı kimseye vermeye niyetimiz yok." dedi.

Salıcı, Muğla'da CHP'nin 96. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen gecede yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yumurta atılması ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun aldığı hapis cezasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun daha önce linç girişimine uğradığını belirten Salıcı, "Tutuklu yok. Bugün partimiz kendi raporunu açıkladı. O raporda kim olduklarını, yüzlerini ve yapmış oldukları eylemleri de açıklıkla göreceksiniz. Ama senin gördüğünü savcı görmüyor olacak. Genel Başkanımıza bir kaç gün önce Kuşadası'nda yumurtalı saldırı yapıldı. Onu yapan da serbest. Ama yedi sene önce atmış olduğu twitlerden dolayı Canan yoldaşıma 10 yıl verdiler. Canan Kaftancıoğlu yalnız değildir. Canan bizim yoldaşımız. Canan bizim kardeşimiz. Canan bizim il başkanımız. Canan'ı kimseye vermeye niyetimiz yok." ifadelerini kullandı.

Salıcı, CHP'nin, Mustafa Kemal Atatürk'ün partisi olduğu için gurur duyduklarını dile getirdi.

Partilerine ve ülkeye hep beraber sahip çıkacaklarını anlatan Salıcı, "Bunu da kendi içimizde birliğimizi, beraberliğimizi devam ettirerek yapacağız. 96. yaşımızı kutluyoruz. 96 yıldır var olan dünyada kaç tane siyasi parti var? Emin olun çok yok. Bizden daha eski daha önce kurulmuş siyasi partiler bir avuç. Çok kıymetli bir dönemi yaşıyoruz." dedi.

Kutlama gecesine bazı milletvekilleri ile Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, ilçe belediye başkanları da katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Canan Kaftancıoğlu Bora Füzesi İstanbul Politika Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title