Haberler

Çeyrek altın ne kadar? Gram altın kaç lira? 11 Eylül Çarşamba anlık altın fiyatları

Çeyrek altın ne kadar oldu merak ediliyor. Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Dün çeyrek altın 451 liradan, gram altın 275 liradan güne başlamıştı. Peki, şu an çeyrek altın ne kadar oldu? Gram altın kaç lira oldu? İşte 11 Eylül Çarşamba güncel anlık altın fiyatları...

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Haftaya düşüşle başlayan altın fiyatları, dün akşama doğru toparlandı ve artışa geçti. Gram altın 278 lirayı, çeyrek altın 455 lirayı bulmuştu. Peki, şu an çeyrek altın ne kadar oldu? Gram altın kaç lira oldu? İşte 11 Eylül Çarşamba anlık ve güncel altın fiyatları...

11 EYLÜL ÇARŞAMBA GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

Serbest piyasada 07.30 itibariyle altın fiyatları şöyle;

ALTINALIŞSATIŞ
Gram altın276,4276,5
Çeyrek altın442,4453,4
Yarım altın884,7906,9
Tam altın1769,51808,2
Cumhuriyet altını1844,01871,9

Altın fiyatları, birçok nedene bağlı olarak değişmektedir. Yatırımcısı tarafından gün içinde sürekli kontrol edilen altın fiyatlarını aşağıdan güncel olarak takip edebilirsiniz.

ONS ALTIN FİYATI SON BİR AYIN EN DÜŞÜĞÜNDE!

Ticaret savaşlarının etkisiyle atış eğilimine geçen altın fiyatları, merkez bankalarının genişlemeci politika izlemeleriyle ve piyasalarda oluşan risk iştahının artmasıyla son 6 ayın en yüksek düzeyine yükseldi. Küresel piyasa gelişmeleriyle ons altın, son 1 ayın en düşün seviyesi olan 1.493 liraya geriledi.

Altın, Ağustos ayında yaşanan ani atak ile 4 ay üst üste en fazla getiri sağlayan yatırım aracı olmasından sonra Eylül ayının ilk haftasında düşüşe geçti. Kıymetli metaldeki bu düşüşte kar satışları, ABD ve Çin arasında Ekim itibariyle yeniden müzakere kararı alınması ve merkez bankalarının etkisi oldu.

Yurt içinde rekor kırılmasının ardından hem ons hem de dolar kurundaki gerileme ile fiyatlar son haftada düşüş yaşıyor. Bugün dolar/TLkurunda hafif yukarı yönlü hareket olmasına karşın onsun yaklaşık bir ayın en düşüğüne inmesi ile gram altın da 275 TL'ye geriledi. Ancak bu seviyeler dahi yüksek ve gram fiyatlarında da yükseliş trendi devam ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title