Haberler

Bitlis'te köy minibüsü şarampole devrildi: 10 ölü, 7 yaralı

Güncelleme:

Bitlis'in Hizan ilçesinde köy minibüsünün şarampole devrilmesi sonucu 10 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Bitlis'in Hizan ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu minibüsü, şarampole yuvarlandı. Kazada 10 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Kaza, saat 10.00 sıralarında Hizan ilçesine bağlı Kalkanlı köyü yakınlarında meydana geldi. Kalkanlı köyünden Hizan'a yolcu taşıyan minibüs, sürücünün kontrolünden çıkıp şarampole yuvarlandı.

Bitlis'te köy minibüsü şarampole devrildi: 10 ölü, 7 yaralı

ÇOK SAYIDA AMBULANS SEVK EDİLDİ

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, yaptığı açıklamada kazada, minibüsteki 10 kişinin öldüğünü, 7 kişinin ağır yaralandığını duyurdu. Köy sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Hizan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Kaynak: AA / Güncel

Bitlis Hizan Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (52)

senmisin:

dogru dürüst araba kullanmayi bilen yok oralarda

11
53
yanıtYanıtla
Deliyürek:

Ecel geldimi gecikmez ama Tedbir sünnettir. Bu köy münübüsleri yolcu kapasitesinin iki katı yolcu bindirirler, 10 torba un 10 torba gübre vs. en az 1000 kilo yük tekerler kabak gidip gelirler. Çok acı bir olay Allah ölenlere Rahmet eylesin. Yakınlarına sabır versin! Allah''ım bizlere kaldıramayacağımız yükü acıyı verme Amin!

27
1
yanıtYanıtla
cemil:

kesin teröristler yapmıştır bu aralar önüne gelene saldırıyorlar.

4
24
yanıtYanıtla
Volki:

En büyük terör senin zihniyetinde olan insanlardır

yanıt1
yanıt0
ZAKERON:

Arabaya üzüldüm, mala geleceğine cana gelsin.

1
26
yanıtYanıtla
Tarık:

Alçak şerefsiz

yanıt4
yanıt1
sezgin:

sen şimdi utanmadan insan içinde de gezersin

yanıt6
yanıt0
A:

Hakikî mal

yanıt2
yanıt0
H.G:

Sende o acıyı tat ozaman malı canı anlarsın şerefsiz

yanıt1
yanıt0
doğulum:

insan olbiraz ölenler insan sen bilmezzsinyarrrrrr

yanıt0
yanıt0
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title