Haberler

Apple iPhone 11 serisini tanıttı

Apple, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max modellerini tanıttı.

Apple, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max modellerini tanıttı.

Teknoloji devi Apple, ABD'nin California eyaletindeki Cupertino şehrinde yer alan Steve Jobs Theater'da düzenlenen etkinlikte iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max modellerini tanıttı. Siyah, yeşil, sarı, mor, kırmızı, beyaz renkleri bulunan iPhone 11'in 12 megapiksel geniş açılı kamerası ve 12 megapiksel ultra geniş kamerası bulunuyor. Yeni portre türlerine ve daha fazla ışık denetimine sahip ve çift kamerası olan iPhone 11'de yeni ultra geniş kamera sayesinde kadraja dört kat daha geniş alan sığıyor. Yeniden tasarlanan arayüz, ultra geniş kamerayı kullanarak kadrajın dışında neler olduğunu da gösteriyor. Kolayca video çekip, düzenlenebiliyor. iPhone 11'in tüm kameraları saniyede 60 kare 4K video çekebiliyor. Görüntü yakınlaştırıldığında ses de yakınlaşıyor.

Ağır çekim selfie yani "slofie" çekebilen yeni iPhone modeline ayrıca kamera özelliğine otomatik gece modu da eklendi. iPhone 11'in iPhone XR'dan bir saat daha fazla sarj edilebileceği belirtildi.

iPhone 11 Pro aynı geniş ve ultra geniş kameraların yanı sıra yeni bir telefoto kameraya sahip. Bu üç kamera bir araya gelerek daha fazla kadraj seçeneği için dört kat optik zoom aralığı sunuyor. iPhone 11 Pro işlem gücü sayesinde, genişletilmiş dinamik aralık ve sinematik video stabilizasyonu özelliklerinden faydalanarak saniyede 60 kare 4K videolar çekebiliyor.

iPhone 11 Pro'da 4 saate kadar, iPhone 11 Pro Max'te 5 saate kadar daha uzun pil ömrü bulunuyor. Hızlı şarj özelliğiyle de yaklaşık 30 dakikada yüzde 50'ye kadar şarj edilebiliyor. iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max'in Yeşil, Gri, Gümüş ve Altın renkleri bulunuyor.

iPhone 11'in fiyatı 699 dolar, iPhone 11 Pro'nun 999 dolar olarak açıklanırken, iPhone 11 Pro Max'in ise bin 99 dolardan satışa çıkacağı belirtildi. Yeni modellerin Türkiye fiyatlarına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Yeni iPhone modellerinin ön siparişleri ise 13 Eylül Cuma günü verilebilecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri California Apple Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title