Haberler

Definecilerin zengin olma hayali, mağarada son buldu

Güncelleme:

Kütahya'nın Emet ilçesinde, bir mağarada içi altın dolu olduğunu iddia ettikleri lahit mezarı arayan 4 şüpheli kaçak kazı yaparken suçüstü yakalandı.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Düşecek köyü yakınlarında bulunan Gökbel mevkisindeki bir mağarada şüpheli kişilerin olduğu bilgisi üzerine harekete geçti. Mağaraya operasyon düzenleyen ekipler, kaçak kazı yapan M.A.A, C.Ş, S.Ç, ve C.Ö'yü suçüstü yakalandı.

Definecilerin zengin olma hayali, mağarada son buldu

Şüphelilerin define aramada kullandığı cinsi tespit edilemeyen 2 dinamit lokumu,1 jeneratör, 1 kırıcı delici matkap ve dinamiti patlatmak için 100 metre uzunluğunda kablo ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü.

DİMANİTLER KONTROLLÜ ŞEKİLDE PATLATILDI

Ele geçirilen dinamitler ise jandarma bomba uzmanlarında kontrollü şekilde patlatılarak imha edildi. Şüphelilerin içi altın dolu lahit mezar aradıkları öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Koç Kütahya Haberler

500

Yorumlar (14)

sss:

iyi olmuş aptallardan kurtulduk

1
10
yanıtYanıtla
tırcı osman:

yok abi arkadaşlar tarihi eser çıkarıyodu abi, evde çoluk çocuk aç asgari ücret alıyolar, gece gündüz çalışıyolar abi, Roma dönemine ait Tablet telefon falan bulurlarsa satacaklarmış yol paraları yokmuş abi

2
8
yanıtYanıtla
tayyare:

mal yorum yazmış yine

yanıt10
yanıt3
Hadi ordan:

Aklinca komiklik yaptin osman...

yanıt0
yanıt0
Mehmet:

Klasik türk kafasi. Talan, çalma tahrip etme.

2
5
yanıtYanıtla
Türk Olmayı En Mukaddes Bilirim:

Adın Mehmet ama ırkından şüpheliyim. . Osmanlı 3 kıtaya hükmetti yaptığı yüzlerce yapı kimler tarafından bırak tahribi yok edildi bi araştır bakalım. .

yanıt7
yanıt1
vatandaş:

biz devam ederiz artık birkaç ay sonra

2
2
yanıtYanıtla
müfit:

Herşey tamam da dimanit nedir acaba merak ettim.

2
1
yanıtYanıtla
c.v.:

lineer öbeleyşın pört

yanıt1
yanıt0
Hadi ordan:

Bir umuttur altin aramak

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title