Haberler

Berkay Şahin ile olan davasında hapis cezası alan Arda Turan: Tazminat davası açacağım

Güncelleme:

Futbolcu Arda Turan ve Şarkıcı Berkay arasında geçen yıl yaşanan kavga mahkemeye taşındı. Hakkında cinsel taciz, kasten yaralama, korku, kaygı veya panik yaratabilecek tarzda silahlı ateş etme, ve ruhsatsız silah taşıma gibi suçlamalar olan Arda Turan'a 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verildi. Karar sonrası açıklama yapan Turan, Berkay Şahin'e tazminat davası açacağını söyledi.

BERKAY'A DAVA AÇACAK

Mahkeme sonrası Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına açıklama yapan Arda Turan, "Çok mutluyum ben böyle bir işin içinde olmadım. Bunun içinde her türlü riski göze aldım. Hapis cezası almak uğruna davamdan asla vazgeçmedim. Türkiye Cumhuriyeti'nin gelmiş geçmiş en yüksek tazminat davasını da açacağım." dedi.

Berkay Şahin ile olan davasında hapis cezası alan Arda Turan: Tazminat davası açacağım

NE OLMUŞTU?

Ünlü futbolcu Arda Turan, aralarında Burak Yılmaz'ın olduğu erkek arkadaşlarıyla Emirgan'daki bir yere eğlenmeye gitti. İlerleyen saatlerde mekana şarkıcı Berkay ve eşi Özlem Şahin de geldi. Yan yana localarda eğlenen grup bir süre sonra tartışmaya başladı. İddiaya göre Berkay sigara içmek için dışarı çıktığında ünlü futbolcu, Özlem Şahin'in yanına giderek "Ne kadar güzelsin, evli olmasam seni kaçırmazdım" dediği iddia edildi.

Bu sözleri duyan Berkay, Turan'a "Karımı eve bırakıp döneceğim. Erkek erkeğe konuşacağız" diye karşılık verdi. Bu uyarı üzerine gerilen Turan da Berkay'a kafa attı. Kanlar içinde kalan şarkıcı, eşi ve arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından Arda Turan'ın da Berkay'ın bulunduğu hastaneye giderek şarkıcıdan "Eşin olduğunu bilmiyordum" diyerek özür dilediği öne sürüldü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arda Turan Haberler

500

Yorumlar (60)

coni:

lan sen kimsin lan kimsin ki silahla hastane basiyosun ! ama seni simartanlar belli en basta siyasiler, siz ve sizin gibiler Allahindan bulsun !

56
4
yanıtYanıtla
doğrucu davut:

sinem kobal nasıl bir hayır işlediyse bize de söylesin ya

53
2
yanıtYanıtla
...:

3 tane yetim ve öksüze sahip çıktı selin leyla nazlı :D :d

yanıt14
yanıt0
ŞAHİN 75:

SENİN GİBİ IRZ DÜŞMANINA AZ CEZA VERMİŞLER

47
2
yanıtYanıtla
Ankara:

Varoş her yerde varoştur...kenar mahalleli müptezel...

42
1
yanıtYanıtla
hımhım:

türk futbol tarihine ismini altın harflerle kazımış bir adamdan bahsediyoruz ülkemizi temsil ediyor arda arkasında durun biraz çok ayıp

1
26
yanıtYanıtla
XRay:

tupcu servetine servet fatihterim milyoner bu futbolcularda rezil sonuclarla ve turkfutbol tarihinde senol hocadan baska tarihmi var hangi altin harfle yazilan tarihvar teneke ler. Turk futbol tarihine altin harflerle adini yazmis ))) milletin karisina sarkarak tarih yaziliyorsa seninde ardaninkinede birileri sarkar pirlanta tarihi olarak Turk futbol tarihine gecer))

yanıt1
yanıt0
baba fuat:

arda kardeş iyidir delikanlıdr. olur hayatta her şey olur . kafanı yorma arda baba. bunlarda geçer unutulur. aile ve sevenlerine bak onlara yardım et . DELİKANLININ BAŞINA HER ŞEY GELİR. SEN BİZİM ASLAN KARDEŞİMİZSİN. BEYLER YETER ARDA BABANIN YAŞNDA HEPİMİZ YANLIŞ VEDE DOĞRU YAPTIK . BIRAKIN DELİKANLIYI .

2
15
yanıtYanıtla
Paşabahçeli:

Sarkıntılık eden sen, kafa atan sen, silah çeken yine sen ama tazminat davası açacağım diyen yine sen. ???

15
0
yanıtYanıtla
adsasd:

burası Türkiye bence şaşırtıcı değil

yanıt1
yanıt0
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title