Haberler

Acılı dede, torununun cenazesini kucağında götürdü

Güncelleme:

Adana'da nefes borusuna kaçan mama nedeniyle boğulan 3 aylık Aykut Yılmaz, Adli Tıp'ta yapılan otopsinin ardından gözü yaşlı dedesi Temur Yılmaz'ın kucağında toprağa verilmek üzere mezarlığa götürüldü.

MAMA YEDİRDİKTEN SONRA YATIRDILAR

Olay, Merkez Çukurova ilçesi Şambayadı Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, annesi bebeği Aykut Yılmaz'a mama yedirdikten sonra uyuttu. Bir süre sonra çocuğunun hareketsiz yattığını ve nefes almadığını gören annesi eşi Cihan Yılmaz'a haber verdi.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Cihan Yılmaz, bebeğini alarak çevredeki özel bir hastaneye götürdü. Bebek burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Doktorların, bebeğin nefes borusuna mama kaçması sonucu nefesinin kesilmiş olabileceği ihtimali üzerinde durduğu öğrenildi. Aykut Yılmaz'ın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

OTOMOBİLLE GÖTÜRÜLDÜ

Hayatını kaybeden Aykut Yılmaz, yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Torununun cenazesini Adli Tıp Kurumu'ndan ceset torbası içinde kucağına alarak teslim alan dede Temur Yılmaz, gözyaşlarına boğuldu. Otomobile torununun cenazesini kucağına alarak binen Temur Yılmaz'ın görüntüsü yürek burktu. 3 aylık Aykut Yılmaz'ın cenazesi daha sonra Şambayadı Mahalle Mezarlığı'na defnedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aykut Yılmaz Adli Tıp Haberler

Bakmadan Geçme

Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
500

Yorumlar (20)

LEGOLAS:

ES SELAMÜNALEYKÜM CÜMLETEN ARKADAŞLAR EVET ACI BİR DURUM ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR. ALLAH SABIR VERSİN AİLEYE. O GÜZEL ÇOCUĞU ALLAHU ALEM SEVMİŞ YANINA ALMIŞ CENNETLE MÜJDELEMİŞ ÜZÜLMEDİM SEVİNDİM ASLINDA. DUYGU BAŞKA BİRŞEY ARKADAŞLAR BU DÜNYA GERÇEKTEN SEVİLMEYE DEĞMEZ VAKTİMİZ VARKENE HAZIRLANALIM İNŞALLAH ES SELAM

33
2
yanıtYanıtla
karamürselli:

kimki bu acıya dayanır isyan etmez ise mahşer günü allahü teala o sebiye cennete gir dediginde anne babamsız girmem diyecektir. ALLAH KİMSEYİ EVLADIYLA SINAMASIN. allah yardımcın olsun sabır versin

yanıt9
yanıt0
elif:

allah rahmet eylesin

32
0
yanıtYanıtla
Adamın Biri:

gerçekten acının fotoğrafı

31
0
yanıtYanıtla
mehmet:

keşke dede kucagında taşıyacagına cenaze aracıyla götürse daha iyi olur sanki devletin caresizligini andırıyor cenazeyi kucakda taşımak

13
6
yanıtYanıtla
Cenaze değil MELEK:

kesin baba değilsin ya da daha doğrusu malesef diyemeden gecemeyceğim insan da değilsin. bu haberde takıldıgın nokta bu mu. Haberın ozetı CARESIZLIK, konusu MELEK. . .

yanıt7
yanıt0
Biri:

Yetkili mercilerden yardım talebinde bulunduğu halde yardım edilmeyen ve bu yüzden evladının cansız bedenini kış kıyamette sırtında taşımak zorunda kalan babaları tanıyoruz biz bu ülkede.

17
1
yanıtYanıtla
RACO:

şu küçücük sabilere çok üzülüyorum Allah kimsenin başına vermesin

14
0
yanıtYanıtla
Adam:

Evlat başka şeye benzemez zor durum Allah ailesine sabır versin

14
0
yanıtYanıtla
SELÇUK:

BU ÜLKE ÇUVALIN İÇİNDE GÜNLERCE ÇOCUĞUNUN CENAZESİNİ TAŞIYAN BABAYIDA UNUTMADI. . !SİZ UNUTMUŞ OLABİLİRSİNİZ. . . .

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title