Haberler

İsrail, kudüs'te filistinlilere ait 2 binayı daha yıktı

Güncelleme:

İsrail, Kudüs'te Filistinlilere ait 2 binayı daha yıktıFilistin, (DHA) ? İsrail, Kudüs'te Filistinlilere ait yapım aşamasındaki 2 binayı iş makineleriyle yıktı.

İsrail, Kudüs'te Filistinlilere ait 2 binayı daha yıktı

Filistin, (DHA) ? İsrail, Kudüs'te Filistinlilere ait yapım aşamasındaki 2 binayı iş makineleriyle yıktı.

Filistin haber ajansı WAFA'da yer alan habere göre, İsrail kuvvetleri, Filistinlilere ait yapım aşamasındaki 2 binayı iş makineleriyle yıktı. Kudüs'ün Eizariya kasabasındaki binaların, izinsiz inşa edildiği ve Batı Şeria'daki duvara çok yakın olduğu gerekçesiyle yıkıldığı belirtildi.

21 Temmuz'da, işgal altındaki Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait ve 100'e yakın dairenin içinde yer aldığı 16 binanın yıkımının durdurulması için yapılan başvuru İsrail Yüksek Mahkemesince reddedilmiş; yapılar yıkılmıştı.

İsrail, Batı Şeria'daki duvara yakın olan yapıların kendileri için güvenlik riski oluşturduğunu ileri sürerek, birçok binayı benzer şekilde yıkmıştı.

Filistin medyası, İsrail'in düzenli olarak yaptığı bu yıkımların nedeninin, Filistin halkının Kudüs'te yayılmasını engellemek olduğunu belirtiyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Filistin İsrail Kudüs DHA Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title