Haberler

Zülfü Livaneli'den Ali Babacan iddialarına yanıt: Siyasi oluşum içinde yer almayacağım

Güncelleme:

Sanatçı Zülfü Livaneli, yeni parti kurma hazırlığında olan Ali Babacan ile görüştüğü iddialarıyla ilgili Twitter hesabından açıklama yaparak siyasi bir oluşumun içinde yer almayacağını ifade etti.

Sanatçı Zülfü Livaneli, yeni parti kurma hazırlığında olan eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın kendisi ile görüştüğünü ve Babacan'ın teklifini reddettiğine ilişkin iddialarla ilgili açıklama yaptı. Livaneli'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, " Zülfü Livaneli, herhangi bir siyasi oluşumun içerinde yer almamakta ve bu yöndeki taleplerle de ilgilenmemektedir" açıklaması yapıldı.

Gazeteci İsmail Saymaz, Babacan'ın yeni partiye katılma teklifiyle ilgili Zülfü Livaneli'yle görüştüğünü ve Livaneli'nin bu teklifi kabul etmediğini iddia etmişti.

ZÜLFÜ LİVANELİ'DEN AÇIKLAMA

Zülfü Livaneli adına paylaşım yapıldığı belirtilen ancak sanatçının bilgisi dahilinde paylaşım yapıldığı ifade edilen hesaptan şu mesajlar paylaşıldı: "Son dönemlerde iletişim kanallarında çıkan haber ve yorumlar üzerine açıklama gereği doğmuştur: Her fırsatta doğrudan ve net olarak belirttiği gibi, Zülfü Livaneli, herhangi bir siyasi oluşumun içerinde yer almamakta ve bu yöndeki taleplerle de ilgilenmemektedir."

Zülfü Livaneli'den Ali Babacan iddialarına yanıt: Siyasi oluşum içinde yer almayacağım

LİVANELİ ERDOĞAN'A KARŞI RAKİP OLMUŞTU

Zülfü Livaneli, 1994 İstanbul seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'a karşı aday olmuştu. O dönemde Erdoğan Refah Partisi'nden, Livaneli ise SHP'den aday olmuştu. Livaneli Erdoğan'a karşı 784.693 bin oy almış ve seçimi kaybetmişti.

Zülfü Livaneli'den Ali Babacan iddialarına yanıt: Siyasi oluşum içinde yer almayacağım

1994 İstanbul seçim sonuçları şöyleydi:

27 Mart 1994

RP: 973.704 (Recep Tayyip Erdoğan)

ANAP: 855.897 (İlhan Kesici)

SHP: 784.693 (Zülfü Livaneli)

DYP: 597.461

DSP: 478.612

CHP: 54.028

NE OLMUŞTU?

AK Parti'den istifa eden ve yeni parti çalışmalarına hız veren Ali Babacan, yıl sonuna kadar partinin tüzel kişiliğini kurmak istediklerini söylemişti.

Ali Babacan şu ifadeleri kullanmıştı;

"Gönlümüzden geçen takvimler 2020'yi göstermeden tüzel kişiliği kurmak. Kalite çok önemli burada. Ne insan kaynağından ne de yapılacak işin kalitesinden asla taviz vermek istemiyoruz."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Zülfü Livaneli Ali Babacan Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title