Haberler

İşe gitmeyen kadın, evinde 50 yerinden bıçaklanmış halde bulundu

Güncelleme:

Bursa'da yalnız yaşadığı öğrenilen Tülin Beygirci, işe gitmeyince arkadaşları merak edip polis ekiplerine haber verdi. Kapıyı kırarak içeri giren ekipler, kadının 50 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü belirledi.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde işe gitmeyince arkadaşlarının merak ettikleri kadın, evinde ölü bulundu. Kadının 50 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenirken, evinde beslediği kuşu ise adli emanete alındı.

POLİS EKİPLERİ KAPIYI KIRARAK İÇERİ GİRDİ

Olay Kumla Mahallesi'nde meydana geldi. Dul olduğu öğrenilen Tülin Beygirci (48) çalıştığı fabrikaya gitmeyince, arkadaşları merak ederek kendisini aradı. Telefonlara cevap vermeyen Beygirci'nin evini kontrol etmesi için iş yerinden servis şoförü görevlendirildi. Kadının evine gelen servis şoförü, kapıyı defalarca çalmasına rağmen cevap alamayınca, durumu polise ihbar etti. Olay yerine gelen polis ekipleri kapıyı kırarak içeri girdi.

CANSIZ BEDENİYLE KARŞILAŞTILAR

Eve giren Asayiş Büro ekipleri, talihsiz kadının cansız bedeniyle karşılaştı. Maktulenin sırt ve birçok bölgesinde 50'nin üzerinde bıçak yarasına rastlandığı öğrenildi. Onlarca bıçak darbesi sonucunda hayatını kaybeden Tülin Beygirci'nin cesedi savcının incelemesinin ardından Gemlik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Beygirci'nin evde bulunan kuşu adli emanete alındı.

GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Emniyet ekipleri, konu ile alakalı soruşturma başlatırken, çevrede bulunan kameraları da inceledi. Bina çevresi ve ara sokaklar didik didik aranırken, olayla alakalı geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gemlik Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (24)

müfit:

Nasıl yaşarsan öyle ölürsün.

2
54
yanıtYanıtla
ADAM:

Müfit adres ver seni öldüreyim

yanıt8
yanıt0
SÜNGERBOB:

YAŞINI GEÇİRMİŞ İYİ AİLE ÇOCUKLARI VARKEN ONLARI BEGENMEYİP SERSERİYE GİDENLERİN SONU BU KAÇNILIMAZZ

8
24
yanıtYanıtla
SÜNGERSOPA:

Sende onlardan birisisin galiba, Senin bence doktora ihtiyacın var.

yanıt0
yanıt0
postacıpisko:

fazla free takılırsan böyle bok yoluna gidersin yazık

2
27
yanıtYanıtla
yorumcu:

Allah bir gün seninde coluğunu, cocugunu, kardeşini o bok yoluna yollarsa anlarsın

yanıt3
yanıt0
YAZIKLAR OLSUN:

Sizin gibi düşünen insanlarla aynı toprakları paylaştığım için üzülüyorum. umarım sen ve senin gibi düşünen hasizler bir şekilde bu ülkeden defolup gidersiniz.

yanıt7
yanıt0
hiç:

şu yorumlara da bakın allah hepinizi ıslah etsin!!! yazıklar iğrendim su yorumlardan ulan hangi insan evladı böyle ölmeyi hakeder hadi hakketti cezayı vermek kimseye düşmez veren allah alır canı! hepinizin kalbine merhamet versin allah. .

22
1
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

Ne merhametinden bahsediyoruz insan diye birşey kalmadi bu ülkede herkez canavarlaşti devlet büyükleri bin ve diyanetin kaçtane korumalari var biliyonmu Biz bu ülkede Kelle koltukta yaşiyoruz umurlarindami herkez kendini garantiye almali devlete adalete güvenme

yanıt0
yanıt1
SÜNGERBOB:

ULAN GARİP GURUP PSİKOPAT ADAMLARLA EVLENİYOSUNUZ SONRA KENDİNİZE YAZIK EDİYOSUNUZ. YAZIKLAR OLSUN HEPİNİZE

6
13
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title