Haberler

Chp'li büyükşehir belediye başkanları, genel merkezde buluştu


CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine Ankara'ya gelen CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanları, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı öncesi CHP Genel Merkezinde bir araya geldi. Büyükşehir Belediye Başkanları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetini olumlu bularak, kentlerinin sorunları hakkında bilgi vereceklerini söyledi.


Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenecek olan 'Büyükşehir Belediye Başkanları Toplantısı'na katılmak üzere Ankara'ya gelen CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanları, toplantı öncesi CHP Genel Merkezine geldi. Genel merkeze gelen ilk isim olan Tekirdağ Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CumhurbaşkanıErdoğan'ın davetini memnuniyetle karşıladıklarını söyleyerek, "Sayın Cumhurbaşkanımıza kendi şehirlerimiz hakkında bilgi vereceğiz, taleplerimizi ileteceğiz. Sanıyorum güzel bir toplantı olacaktır" dedi. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, talep ve sorunların çok olduğunu kaydederek, "Cumhurbaşkanının davetini gayet olumlu buldum. Belediyelerin durumu, sorunları tartışacağımızı ümit ediyorum" diye konuştu.


'ADANA'NIN BAZI KRONİK SORUNLARI VAR'


Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın belediyenin problemlerini bildiğini, kendilerini görüşmeye çağırmasını olumlu karşıladıklarını kaydederek, şunları söyledi:


"Biz belediyemizin, Adanamızın ne kadar olumsuz bir ekonomik tablo ile karşı karşıya olduğunu, Adana'nın Türkiye açısında son derece önemli bir kent olduğunu ve gelecekte de çok önemli bir kent olacağına inanıyoruz.  Adana'nın bazı kronik sorunları var, onların çözüme kavuşması gerekiyor. Adana bu sorunlarını çözerse Adana açısında da Türkiye açısında da çok önemli işler olacak."


'CUMHURBAŞKANININ BU ÇAĞRISINI OLUMLU BULUYORUM'


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleşecek toplantıda, bölgenin sorunlarını konuşacaklarını ifade ederek, "Taleplerimizi dile getireceğiz ve Sayın Cumhurbaşkanının değerlendirmelerini alacağız. Ben farklı bir siyasi partiden belediye başkanı olabilirim, Cumhurbaşkanı farklı bir siyasi partiden olabilir ama ortak paydamız Türkiye'nin menfaati. Ben olayı bu doğrultuda değerlendiriyorum ve bu çağrısını olumlu buluyorum" diye konuştu.


Parti genel merkezinde Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile bir araya gelen CHP'li Başkanların daha sonra Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne geçecekleri öğrenildi. Bu arada CHP'li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın yurt dışında olması sebebiyle toplantıya katılamayacağı öğrenildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Cumhuriyet Halk Partisi Recep Tayyip Erdoğan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title