Haberler

Galatasaray Lisesi'ne atanan müdür, Fenerbahçe üyeliğinden istifa etti!

Güncelleme:

Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray Lisesi'ne müdür olarak atanan Fenerbahçe üyesi Prof. Dr. Vahdettin Engin'in Fenerbahçe Kulübü üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Galatasaray Lisesi'ne müdür olarak atanan Fenerbahçe Kulübü Üyesi Prof. Dr. Vahdettin Engin'le ilgili olarak Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Lisesi Müdürü'nün Galatasaray Spor Kulübü'nde sembolik bir temsil durumu olduğunu söyleyen Hamamcıoğlu, "Galatasaray Lisesi Müdürü'yle ilgili polemiğin spor sayfalarında olmasını doğru bulmuyoruz. Bu atamayı önerenler, inceleyip atayanlar ve bu atamayı yapanlar, bu durumun polemik olacağını bilerek yapmışlardır. Bu tür ayrıştırmalara gelmeden birlikte ve güçlü durmamız lazım. Şu anda lisede misafir olarak bulunuyoruz. İlgili, ilgisiz herkesin demeç vermesi, 'Geldikleri gibi giderler' şeklindeki demeçler yanlıştır. Hoş olmayan bir durum olmuştur ama lise müdürümüzün de sadece eğitime konsantre olacağından emin olarak, Fenerbahçe Kulübü Üyeliği'nden istifa etmiştir." dedi.

Galatasaray Lisesi'ne atanan müdür, Fenerbahçe üyeliğinden istifa etti!Eşref Hamamcıoğlu

"MEB'İN TAYİNİNE MÜDAHALE ETME ŞANSIMIZ YOKTUR"

Hamamcıoğlu, "Kendisi lisemizin müdürüdür. Bununla ilgili girişimde bulunduk. Kendisini ziyaret ettik. Polemik oluşmamasına teminen kendisine bir teklif götürdük. Sizin göreviniz sadece ve sadece Galatasaray Lisesi'ni temsil etmektir. Bu konuda bu kadar polemik konusu oldu. Spor sayfalarına konu oldu. Doğal üyesi olduğu Galatasaray Spor Kulübü'ne ve Divan Kurulu'na bir dilekçeyle müracaat edecek. Özel durumu ve işlerinin yoğunluğu nedeniyle, tüzüğün kendisine verdiği temsil görevini kendi idari kadrosunda Galatasaraylı olan birisine devredecek. Bizim önerimiz bu polemiğin sonlanmasıdır. Milli Eğitim Bakanlığı'nın yaptığı tayine müdahale etme şansımız yoktur. Dolayısıyla bu konunun çözümü bu şekilde olacaktır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (26)

İSİMSİZ:

galatasaray kulübünde 2. 5 yıl görev aldım. Bu kulübün içini bi bilseniz bu kulüpten soğursunuz

10
19
yanıtYanıtla
isimli:

dünyada olup bitenleri görüyorsun. dünyadan soğudun mu?

yanıt15
yanıt3
kıg:

gs yönetiminde bulundun geldın burada yorum yazıyorsun hadi işine bak

yanıt9
yanıt3
MERT:

KAPASİTEM YETMEDİ DESENE. . . BANA 2, 5 YIL DAYANABİLDİLER DEDE ANLAYALIM

yanıt2
yanıt3
BİR KONUŞURSAM GS DEN SOĞURSUNUZ:

Bu kulüpte yaklaşık olarak 7 yıl görev aldım. Herkes birbirinin ayağını kaydırmaya çalışıyor. Bir konuşursam yer yerinden oynar, şampiyonluklar değişir. Gs nin nasıl 2006 da şampiyon olduğu vs her şey bu kongre üyelerinde gizli. Üyelerin hepsi aşırı fanatik bu yüzden bir başarısız sonuçta hemen başkanı şutluyorlar. Mustafa Cengiz zaten kukla. Taraftarlarımız onu konuşturuyor. Gs nin başkanı yok şu anda bildiğin. Bjk nin ve Fenerin şampiyonluklarını nasıl çaldık sanıyorsunuz. Yoksa UA bizi keserdi.

4
13
yanıtYanıtla
ADANALI:

ulan müfteri bi çamur atarsam görürsünüz desene şuna. senin gibi klavye delikanlısı çok bırakın iftirayı yalanı dolanı 2 dk adam olun desem. kaç saniye kaldı diye sorarsınız. müfterisin çık elinde ne belge varsa direk savcıya ver vermezsen adam değilsin

yanıt5
yanıt4
SUSARSANADAMDEĞİLSİN:

al işte tipik şikebahçeli kafası başarılarla yenemeyince çamur atmalar iftira atmalar bende ingiltere kralıyımda çaktırma bir Türk nasıl kral olur derler diye gizli tuttum hep aanda açıkladım yalaaaaa

yanıt8
yanıt7
.:

BAKTI FENEVDEN BİR HALT OLMAZ DOĞRU YOLA GEÇEYİM DEDİ .

8
4
yanıtYanıtla
gercekci:

Adam GALATASARAYDA calismak icin tuttugu takimi satti helal sana beyaaaaaa GALATASARAYIM COK BÜYÜKSÜN.

6
3
yanıtYanıtla
gsli:

doğru yolu bulmuşsun helal olsun hoş geldin

4
4
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title