Haberler

Yeni öğrencilere Türk bayraklı karşılama

Güncelleme:

Antalya'da bir okulda düzenlenen programda, yeni kayıt yaptıran öğrencilerin, alkışlarla Türk bayrağının altından geçerek okula alınması ilgi gördü.

Antalya'da bir okulda düzenlenen programda, yeni kayıt yaptıran öğrencilerin, alkışlarla Türk bayrağının altından geçerek okula alınması ilgi gördü.

Kepez Mahmut Celalettin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, yeni okula başlayan öğrenciler için bahçede bayraklı tören düzenledi.

Öğrenciler, ellerinde Türk bayrağı tutarak oluşturulan koridordan geçerek açılan büyük bayrağın altından okula girdi. Alkışlarla karşılanan 160 öğrenci, sevinçli anlar yaşadı.

Veli ve öğretmenlerin de katıldığı törenin videosu, sosyal medyada ilgi gördü.

Okulun müdürü Yılmaz Güney, gazetecilere yaptığı açıklamada, coşkulu karşılamadan herkesin memnun kaldığını söyledi.

Yeni öğrencilerin okula daha çabuk alışmalarına da bu durumun faydası olacağına inandıklarını anlatan Güney, "Görüntüler, sosyal medyada 24 saatte 1 milyonun üzerinde izlendi." dedi.

"Birbirlerine ekmek, simit atmalarından üzüntü duydum"

Velilerden Hüseyin İlker Akan, çocukların milli değerlerle yetişmesinin önemli olduğunu belirterek, "Eğitimden beklentimiz sadece akademik başarı değil, aynı zamanda vatan, millet, ülke ve bayrak sevgisi. Bu karşılama bizi çok mutlu etti. Son günlerde sosyal medyada maalesef ekmek, simit gibi nimeti birbirlerinin üzerine atarak eğitim öğretimi açan okullar, öğrenciler gördük. Bundan üzüntü duydum." diye konuştu.

Dokuzuncu sınıfa başlayan öğrencilerden Ahmet Talha Özkan da okula girişte Türk bayrağının altından geçmekten ve alkışlarla karşılanmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Çok güzel duygular yaşadığını dile getiren Özkan, "Ağabeylerimiz bize kucak açtı, gülümsedi. Okulu daha çok sevdim. Daha önce başka okullarda da eğitim gördüm ama hiç böyle karşılama olmamıştı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Antalya Kepez Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title