Haberler

Hapis cezası alan Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan paylaşımıyla tepki çekti

Güncelleme:

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasında geçtiğimiz sene 9 Ekim'de meydana gelen kavgaya ilişkin görülen dava karara bağlandı. Arda Turan, 'kasten yaralama', 'ruhsatsız silah taşıma' ve 'korku, panik, kaygı veya paniğe neden olacak şekilde silahla ateş etmek' suçlarından 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Hemen çekmeyeceği cezayı aldığı dava sonrası açıklama yapan Arda Turan, "Çok mutluyum ben böyle bir işin içinde olmadım" derken; Aslıhan Doğan Turan, Instagram hesabından tartışma yaratacak bir paylaşım yaptı.

AĞIR BİR ŞEKİLDE ELEŞTİRİLDİ

Instagram hesabının hikaye kısmında sadece gülen bir emoji paylaşan Aslıhan Doğan Turan, sosyal medya kullanıcıları tarafından ağır şekilde eleştirildi.

Hapis cezası alan Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan paylaşımıyla tepki çekti

"GÜLÜYOR, ÇÜNKÜ GÜÇ ONLARDAN YANA"

Paylaşıma Instagram kullanıcıları Turan'a " Gülüyor çünkü güç, onlardan yana şimdilik. Gülüyor çünkü hastaneye girip etrafa ateş açmak çok komik" gibi yorumlarla tepki gösterdi.

Aslıhan'ın paylaşımına gelen diğer tepkilerden bazıları is şöyle;

Hapis cezası alan Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan paylaşımıyla tepki çekti

NE OLMUŞTU?

Ünlü futbolcu Arda Turan, aralarında Burak Yılmaz'ın olduğu erkek arkadaşlarıyla Emirgan'daki bir yere eğlenmeye gitti. İlerleyen saatlerde mekana şarkıcı Berkay ve eşi Özlem Şahin de geldi. Yan yana localarda eğlenen grup bir süre sonra tartışmaya başladı. İddiaya göre Berkay sigara içmek için dışarı çıktığında ünlü futbolcu, Özlem Şahin'in yanına giderek "Ne kadar güzelsin, evli olmasam seni kaçırmazdım" dedi.

Bu sözleri duyan Berkay, Turan'a "Karımı eve bırakıp döneceğim. Erkek erkeğe konuşacağız" diye karşılık verdi. Bu uyarı üzerine gerilen Turan da Berkay'a kafa attı. Kanlar içinde kalan şarkıcı, eşi ve arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından Arda Turan'ın da Berkay'ın bulunduğu hastaneye giderek şarkıcıdan "Eşin olduğunu bilmiyordum" diyerek özür dilediği öne sürüldü.

Hapis cezası alan Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan paylaşımıyla tepki çekti

Çıkan kavgada Arda Turan, Berkay'ın burnunu kırdı. Arda Turan, kavga sonrası belindeki tabancayla Berkay'ın tedavi gördüğü hastaneye gitti ve orada çıkan boğuşmada Turan'ın silahı ateş aldı. Kavga sonrası mahkemelik olan Arda Turan ve Berkay arasında 30 Ocak tarihinde gerçekleşen ilk dava 11 Eylül tarihine ertelenmişti.

Hapis cezası alan Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan paylaşımıyla tepki çekti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aslıhan Doğan Sosyal Medya Arda Turan Haberler

Bakmadan Geçme

Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (41)

Memleketim:

Simarik züppeler Adaletle dalga geciyorlar. Parayi herseyin üstünde gören görgüsüzler. Ama haklisiniz. Sizi bu sekilde simartan memleketimin adalet systemi. Zengine sefa fakire cefa oldugu sürece bu simariklar adam olmayacak.

22
1
yanıtYanıtla
bende memnun değilim:

reisi cumhur ve ekibinin 19 yılda ülkeyi getirdiği noktanın sonucudur bu olanlar

yanıt11
yanıt5
yoruk:

Benim anlamadigim neden degerli devlet buyuklerimiz bu tiplerin nikah sahidi olurlar

20
2
yanıtYanıtla
Fiat avni:

Cunku onlarda mal da onun icin

yanıt7
yanıt3
coni:

guluyo cunku birsey olmayacak arkasinda siyasiler var ! sen hastanede silah sIk bak noluyo !

17
2
yanıtYanıtla
bLade:

Akepe doneminde yasanmis ve sasirtmamistir

8
9
yanıtYanıtla
Bir Zamanlar Anadolu:

Zaten bir kapatmadan da bu beklenirdi!!!

12
3
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜ..VATANSIZ DEĞİL..:

HAYVAN AÇKEN İNSAN TOKKEN KUDURURMUŞ İŞTE SİZE CANLI ÖRNEĞİ. . .

12
1
yanıtYanıtla
xeryus:

Aksi durumda paylaşım yapması mümkün mü ! Üstelik bu kadının Arda ile neden evlendiği belli , Ardanın kendisine sağlayacağı imkanlar ve lüks hayat kısaca para ve şöhret için yapılmış evlilik ve bunun karşılığında olan bitene sessiz kalıp Ardanın yanındaymış gibi davranmak !

10
3
yanıtYanıtla
mesut:

Baklavacı bile Arda kadar suçlu değildi. Adamlar haftalarca hapiste kaldı. Ardayıda almalılar ki insalar azda olsa gerçekten bu ülkede adalet olduğuna inanabilsinler.

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title