Haberler

Atletico Madrid, Vedat Muriç için Türkiye'ye geliyor!

Güncelleme:

Süper Lig'de Fenerbahçe formasıyla sezona iyi bir başlangı yapan ve Kosova Milli Takımı'nda da gollerine devam eden Vedat Muriç ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Futbol Arena'da yer alan habere göre Milli Takım'daki maçlarında da Avrupa kulüpleri tarafından yakından takip edilen golcü futbolcu için Atletico Madrid harekete geçti.

2019 YILINDA 17 GOL ATTI

Fenerbahçe'de sezona iyi başlayan Vedat Muriç, Avrupa'da da ses getirdi. Kosova Milli Takımı ile İngiltere deplasmanında 1 gol, 2 asistlik performans sergileyen Vedat Muriç için Atletico Madrid yetkililerinin Türkiye'ye geleceği öğrenildi. İspanyol yetkililer, Fenerbahçe'nin Alanyaspor ile oynayacağı maçı tribünden takip edecek. Vedat Muriqi, 2019 yılında çıktığı 26 maçta 17 gol attı.

İşte Muriç'in bu sezon gol attığı takımlar:

Akhisar

Antalya

Malatya

Kayseri (2)

Konya

Beşiktaş

Başakşehir (2)

Ankaragücü

Galatasaray

Alanya

Trabzon

Gazişehir

Bulgaristan

Çekya

İngiltere

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Atletico Madrid Vedat Muriç Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (30)

avel:

90 bin yuro eder altina satilmamali

9
8
yanıtYanıtla
hakkı:

eğer bu adamı 50 milyondan aşağı satarsanız yazık olur. ne adamlar var ayağına top değmiyor 20-30 milyon euro

9
4
yanıtYanıtla
GS:

Ah aptal yönetim ah Ribery deki gibi gitti milyonlar

7
4
yanıtYanıtla
Mesut:

Atletico Madrid futbolcular konusunda yanılmayan bir takımdır. Geliyorlarsa demek ki iş var bu adamda.

9
0
yanıtYanıtla
Milli:

Şimdi 20 eder. Tutamazsın.sıcak para. Ama tüm sezon kalır ve gollerine devam ederse 30 -40 dan başlar

yanıt1
yanıt0
HASTA FENERLİ:

BENCE 50 MİLYON EURO EDER, HATTA BONUSLARLA 60A GİTMESİ LAZIM

8
1
yanıtYanıtla
AZİZ YILDIVIM:

Deniz Türüçte 80''e hatta bonuslarla 90''a gitmesi lazım, Altay''da 20ye bonuslarla 30 gitmesi gerek

yanıt3
yanıt4
tokatçı:

rizede ki aslanı 2ye alıp 45e satarsan bazıları kendini parçalar

6
1
yanıtYanıtla
11 YABANCILI GS:

ulan son 10 yılın en iyi 3 forvetlerinden biri satıyım felan demeyin yada 60 milyon eurodan assa vermeyin

6
0
yanıtYanıtla
ebulhayrlı:

hep ergenler yorum yapmış futboldan anlamadıkları kesin ne kadar başarılı olursa ülkemizin adı o kadar cok duyulur kalitesi artar ülkeye döviz girer takımlarımız kalkınır

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title