Haberler

Ece Üner, Arda Turan yorumuyla gündem oldu: Arda yerine gol atalım

Güncelleme:

Show TV Ana Haber'in başarılı sunucusu Ece Üner, Arda Turan'ın Berkay ile yaşadığı olaylar sebebiyle ceza almamasını "Arda Turan yerine gol atalım" diyerek eleştirdi. Üner, "Birisinin karısını taciz etmesek de laf atabilir, neredeyse ceza almayabiliriz" dedi.

Show TV Ana Haber sunucusu Ece Üner, futbolcu Arda Turan'ın şarkıcı Berkay Şahin ile kavga etmesiyle ilgili 3 ayrı suçtan toplamda 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldığı, cinsel taciz suçundan ise beraat ettiği davaya ilişkin haberi sunarken, "Madem Arda Turan bizim yerimize manşet atmış bizde onun yerine gol atalım." diyerek mahkeme kararını eleştirdi. Üner, "Birisinin karısını taciz etmesek de laf atabilir, neredeyse ceza almayabiliriz" dedi.

Ece Üner Arda Turan yorumuyla gündem oldu: Ceza almayabiliriz

"CEZA ALMAYABİLİRİZ"

Üner canlı yayında Arda-Berkay kavgasıyla ilgili, "Madem Arda Turan bizim yerimize manşet atmış bizde onun için gol atalım. Birisinin karısını taciz etmesek de laf atabilir, kocasının burnunu kırabilir, hastaneye ruhsatsız silahla girip sıkabilir ve neredeyse hiçbir ceza almayabiliriz. Zaten ceza almayacağımızı bildiğimiz için bunları yaparız. Öyle mi? Koskoca adalet sistemi bize başka Arda Turan'a başka bir karar çıkarmaz herhalde böyle bir durumda." ifadelerini kullandı.

Ece Üner Arda Turan yorumuyla gündem oldu: Ceza almayabiliriz

NE OLMUŞTU?

Ünlü futbolcu Arda Turan, aralarında Burak Yılmaz'ın olduğu erkek arkadaşlarıyla Emirgan'daki bir yere eğlenmeye gitti. İlerleyen saatlerde mekana şarkıcı Berkay ve eşi Özlem Şahin de geldi. Yan yana localarda eğlenen grup bir süre sonra tartışmaya başladı. İddiaya göre Berkay sigara içmek için dışarı çıktığında ünlü futbolcu, Özlem Şahin'in yanına giderek "Ne kadar güzelsin, evli olmasam seni kaçırmazdım" dedi.

Ece Üner, Arda Turan yorumuyla gündem oldu: Arda yerine gol atalım

Bu sözleri duyan Berkay, Turan'a "Karımı eve bırakıp döneceğim. Erkek erkeğe konuşacağız" diye karşılık verdi. Bu uyarı üzerine gerilen Turan da Berkay'a kafa attı. Kanlar içinde kalan şarkıcı, eşi ve arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından Arda Turan'ın da Berkay'ın bulunduğu hastaneye giderek şarkıcıdan "Eşin olduğunu bilmiyordum" diyerek özür dilediği öne sürüldü.

Ece Üner, Arda Turan yorumuyla gündem oldu: Arda yerine gol atalım

Çıkan kavgada Arda Turan, Berkay'ın burnunu kırdı. Arda Turan, kavga sonrası belindeki tabancayla Berkay'ın tedavi gördüğü hastaneye gitti ve orada çıkan boğuşmada Turan'ın silahı ateş aldı. Kavga sonrası mahkemelik olan Arda Turan ve Berkay arasında 30 Ocak tarihinde gerçekleşen ilk dava 11 Eylül tarihine ertelenmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arda Turan Ece Üner Haberler

500

Yorumlar (75)

KOKOS AVRAT:

ARDAYI VE ADALETI ELESTIRMEK SANAMI KALDI TV EKRANINDAN KOKOS. . ELESZIRECEKSEN SAHSI BIR YERDEN ELESTIR TV den DEGIL KOKOS, SEN KENDINE BAK BU MEVKIYE GELENE KADAR ARDAYA DEGIL

13
70
yanıtYanıtla
hasan:

önce kim olduğunu bilelim gereksiz . . kadın yanlış bişey sölemiyor ama sen yanlışsın yorum yapma sen

yanıt26
yanıt5
Adım kalsin:

Şimdi sen bu ülkede adalet olduğunu kabulmu ettin kadına laf attin

yanıt4
yanıt3
Yazık !:

Niye tv den eleştirince noluyor , bırakın herkes duysun doğruları , bütün olaylara siyasi açıdan bakmayın , bir kez de adil, dürüst ve tarafsız olun.

yanıt8
yanıt3
Emrah:

Peki kadını eleştirmek de sana mı kaldı eleştireceksen bireysel eleştir medyadan değil kokoş

yanıt5
yanıt3
Medyanin gucu:

Vukuat olan bir arda adalaet onunda haklida olsa gercekte haklida olsa malesef medyada haksiz duruma dusebiliyor... bence hakli kimse gecmis olsun...

yanıt3
yanıt10
SEYTANIN AVUKATI:

YUMSAK EMRAH KADINI BURADAN ELESTIRIYORLAR TV DEN DEGIL . YORUMU IYI OKU YENI YETME EMRAH

yanıt1
yanıt0
su talu:

hayatımda izledim en medeni yerin dibine sokmak olmuş. tüm kalbimle teprikler Ece Hanım

25
5
yanıtYanıtla
M.Y:

Çok doğru konuşmuş kadın . . İtiraz edecek olan kendini kontrol etsin . .

28
2
yanıtYanıtla
Can uslu kütahya:

Adamsın, kralsın ece Üner helal olsun on numara kadınsın seni severek izliyorum yorumlarına bayılıyorum harbisin delikanlısın

23
2
yanıtYanıtla
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title