Haberler

Masaja giden Tuğba Ekinci'den ilginç çıkış: Erkekler nasıl kadınlardan haz alıyor anlamıyorum

Güncelleme:

Şarkıcı Tuğba Ekinci, geçtiğimiz gün gittiği masörde kadın takipçilerini kızdıracak açıklamalar yaptı. Masaj işini erkeklerin daha iyi yaptığını söyleyen Ekinci, "Erkekler nasıl bayanlardan haz alıyor ben anlamıyorum." dedi.

Sosyal medya hesabını aktif kullanan isimlerin başında gelen Tuğba Ekinci, dikkat çeken paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde masöre giden Ekinci, kadınların masaj işinden pek anlamadığını söyledi.

KADINLARI KIZDIRACAK AÇIKLAMALAR

Erkeklerin daha iyi masaj yaptığını iddia eden Tuğba Ekinci, "Bu ne kadar güzel masaj yapmak ya bu nasıl bir masaj eli, kadınlar bıraksın bu işi, erkekler de kadın seviyor ne alaka ise, ben ince ve narin iken erkek yapabiliyor diyorum" dedi.

"ERKEKLER KADIN ELİ DEĞSİN DİYE MASAJ YAPTIRIYOR"

Erkeklerin kadınlara masaj yaptırma nedeninin de sırf kadın eli değmesi için olduğunu söyleyen Ekinci, sözlerine şöyle devam etti: Yani bir bayan ne kadar narinse ben de öyleyim. Erkekler nasıl bayanlardan haz alıyor ben anlamıyorum. Normalde bir bayan yapamaz dimi? Demek ki erkekler sırf kadın eli değsin diye masaj yaptırıyor. Yani bir kadın rahatlatamaz asla, bence bir kadın eli değsin diye erkekler kadın istiyor.''

Masaja giden Tuğba Ekinci'den ilginç çıkış: Erkekler nasıl kadınlardan haz alıyor anlamıyorum

"SERT YAPABİLEN KADIN VAR MI?"

Masörüne "Sert yapabilen bir kadın var mı?" sorusunu soran Ekinci, "Var tabii" cevabını alınca sözlerinden geri dönmeyerek "Yok ya kadın ne kadar sert yapacak Allah aşkına" şeklinde konuştu.

YAĞMUR TAKTAŞ'LA KLİP ÇEKECEK

Ekinci öte yandan dün akşam yaptığı paylaşımda futbolcu Emre Mor'un kendisine attığı mesajları ifşa etmesiyle gündeme gelen Yağmur Taktaş ile buluştu. Taktaş'ın fotoğrafını paylaşan Ekinci, "Yeni klibimde beraberiz" dedi.

Masaja giden Tuğba Ekinci'den ilginç çıkış: Erkekler nasıl kadınlardan haz alıyor anlamıyorum

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuğba Ekinci Ekinci Haberler

500

Yorumlar (44)

sen kadınsın çnkü:

erkekler tabi kadın eli değsin ister sen nasıl erkek eli değsin istiyorsan aynı hesap işte

52
2
yanıtYanıtla
SUAT:

berhudar ol arkadaş onikiden vuran bi yorum.

yanıt4
yanıt1
PAŞALI:

Allah, kadına kaş vermiş beğenmeyip kesip kendileri çizmişler, burun vermiş beğenmeyip istedikleri gibi yaptırmışlar, Tırnak vermiş beğenmeyip takma tırnak takmışlar, boy vermiş beğenmeyip topuklu ayakkabı giymişler. yani kadını Allah bile memnun edememişken erkekler mi memnun edecek.

26
6
yanıtYanıtla
Z...ALİM:

Pasalı, bu yorumu şimdi ctrl c yapıp sosyal medyada paylaşıyorum. senin sayende on bin üzerinde beğeni alırım. adamsın :))

yanıt1
yanıt0
PAŞALI:

Z. . ALİM sosyal medya kullanıcı adını paylaşırsan bende beğenirim ::D

yanıt2
yanıt0
Ankara:

Kenar mahalleli sahnede yine ...

30
2
yanıtYanıtla
GESTAPO:

BUDA FASULYE MISALI KENDINI NEMETTEN SANIYOR

15
0
yanıtYanıtla
YILDIZ:

valla ben katılıyorum sana bir erkek daha iyi masaj yapıyor bende hep erkeklere yaptırıyorum. . . ohhh misss

10
3
yanıtYanıtla
Avni:

Kaça yaptırıyor sun

yanıt3
yanıt1
MERVE:

nerenin şarlatanı bu. . . . .

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title