Haberler

Şarkıcı Hilal Cebeci, 6 sene önce gizlice evlendiğini duyurdu

Güncelleme:

Son yaptığı Çav Bella şarkısıyla gündeme gelen şarkıcı Hilal Cebeci, sosyal medya hesabından 6 sene önce evlendiğini itiraf etti.

Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla adından söz ettiren şarkıcı Hilal Cebeci Instagram hesabından 6 sene önce evlendiğini açıkladı. Cebeci'nin paylaşımı gören takipçileri ise şaşkınlığını gizleyemedi.

6 SENE ÖNCE EVLENDİĞİNİ AÇIKLADI

Ünlü şarkıcı hayatı hakkında herkesi şaşırtan evliliği hakkında şunları söyledi: "Benim değerli sevenlerim, 2013 yılında Londra'da sessizce evlendim. Eşimin benden tek ricası magazinden uzak yaşamamdı. O yüzden beni göremiyorsunuz. Bu konuda tepkilisiniz, görmek istiyorsunuz ama beni zaten sosyal medya sayfalarımdan takip ediyorsunuz. Bana anlayış göstereceğinizi umuyorum. Sizleri çok seviyorum"

"EŞİNİN ANLAYIŞLI OLMASI LAZIM"

Hilal Cebeci'nin bazı takipçileri ise sır gibi saklanan evlilikle alakalı "Sanki beyefendinin saklanacak bir şey var gibi" ve "Eşinin hayranların konusunda anlayışlı olması lazım" gibi yorumlar yaptı.

Şarkıcı Hilal Cebeci, 6 sene önce gizlice evlendiğini duyurdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Hilal Cebeci Instagram Londra Haberler

500

Yorumlar (33)

ms:

Millet nerde bu kadın diye meraktan altı senedir uyuyamıyordu. . . çok ta tınnnn manyak

46
0
yanıtYanıtla
isimsiz:

aynen

yanıt12
yanıt0
PAŞALI:

Batıda 5 kişilik bir ailede en az bir kişi alkolik veya uyuşturucu bağımlısı, bir kişi gay veya lezbiyen, bir kişi en az bir kere intihara teşebbüs etmiştir. bir kişi psikolojik destek almadan kendini yönetemiyor. İnsanların yüzde yetmiş beşi gerçek babasından bile emin değil. Batıya özenen hayranlarına duyrulur.

25
7
yanıtYanıtla
mert:

sanki burda yok gay lezbiyen gözünü ac az intihar dedinde cok oluyor cinayetleri saymıyorum bile paşali kardesim sistemi olan ulkere laf yapma . . . emin ol senden iyi durumdalar hem kmsenin ne yaşadı kimseyi ilgilendirmez en azından bebege tecavuz etmiyorlar. .

yanıt3
yanıt5
Vah vah:

Pasaliya cevap yazan Mert kardesim eminim Batida yaşamiyosun bir bilsen buralarda neler yaşaniyor,ama Turkuye mediasi kadar aciga verilmiyor.

yanıt2
yanıt0
PAŞALI:

MERT Türkiye de her 5 kişilik ailede uyuşturucu bağımlısı gay lezbiyen bulamazlar. semtinde mahallende araştırabilirsin. Maddi olarak benden iyi durumda olabilirler manevi olarak olamazlar. Bebeğe tecavüz olayı memleket olayı değildir şahsiyet olayıdır.

yanıt0
yanıt0
KÜRŞADIN ANASI:

hayranı olduğun bunamış adamların yazılarını burada kendi cümlelerin gibi yazmak ve alakasız bi habere yapmak nasıl bi ruh halidir kardeş!!!!

yanıt0
yanıt2
PAŞALI:

KÜRŞADIN ANASI Yorumun sonunda kendi cümlem gibi ifadem bulunmuyor. bana mesaj olarak geldi ben de hoşuma gittiğinden paylaşmak istedim. Türklüğümüzün kıymeti bilinsin gibi. . yoksa burada yapılan iyi yorum para kazandırmıyor kötü yorumda para kaybettirmiyor

yanıt3
yanıt0
cc:

seni görmeyince bir şey kaybetmiş olmuyoruz.

23
1
yanıtYanıtla
ziyaa:

Ben de bu panpiş nerelerde diyordum demek evlendin ha. . .

20
1
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title