Haberler

Pancu: Lucescu, Sergen'e çekirdek yemeyi yasakladı

Güncelleme:

Beşiktaş'ın yıldız isimlerinden olan ve taraftarın çok sevdiği Pancu, yıllar sonra Sergen Yalçın ile ilgili itirafta bulundu. Rumen futbolcu, Lucescu'nun Sergen Yalçın'a kilo aldırdığı için çekirdek yemesini yasakladığını açıkladı.

Romanya'nın ProSport kanalına konuşan 'Kadıköy Panteri' Pancu, Sergen Yalçın'la ilgili çok ilginç anılarını paylaştı.

Pancu yaptığı açıklamada; "Teknik açıdan kendimi Sergen'in önünde açıkça yetersiz hissettim. Ancak bir artım vardı, ben daha atletiktim. Fiziksel olarak daha güçlü hale geldim. Sergen orada bir markaydı. Onu taklit etmek zordu. Ancak çok kiloluydu. Çünkü çok fazla çekirdek yiyordu. Lucescu, çekirdeğin onu yağlandırdığını söyledi ve çekirdek yemesini yasakladı. Ayrıca Sergen'e, "10 kilo vereceksin" diye şart koştu.

BEŞİKTAŞ TARAFTARINA MESAJ GÖNDERMİŞTİ

"Benim için Beşiktaş taraftarı dünyada bir numaradır. Başka bir yerde karşılaşmayacağınız bir atmosfer yaratıyorlar. Eski stadyumlarının üzeri kapalı olmamasına rağmen ses rekorunu ellerinde tutuyorlardı. Yeni stadyumu henüz görmedim ama nasıl olduğunu hayal edebiliyorum. Bir zamanlar harika zamanlar geçirdiğim stadı yeniden görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mircea Lucescu Sergen Yalçın Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

Adınızı Yazın:

DEVLET ADAMLIĞINDA WATSAP GRUBUMU OLUR YA. TAMAMEN BOŞ BİR ATLIM . . . BİR SÜRÜ SORUN VAR YAPILMASI GEREKEN . . HERHALDE FIRÇA ATMAYA ÇAĞIRMIŞ BAŞKANLARI

4
18
yanıtYanıtla
AZİZ:

SEN NE GONUŞUYON LAN DEĞİŞİK. COPY PASTE Mİ YAPIYON NAPIYON BÜTÜN HABERLERİN ALTINA. AYRICA TEKNOLOJİYİ KULLANIP İLETİŞİM HALİNDE BİŞEYLER YAPMALARINDAN NE TÜR BİR RAHATSIZLIK DUYDUN ANLAMADIM?

yanıt4
yanıt0
xx:

kapa ceneni boyundan buyuk islere burnunu sokma gudumlu yalaka borazan

yanıt2
yanıt1
Eagle:

Kop Gel Günahlarından KADIKÖY PANTERİ !

8
2
yanıtYanıtla
Ankara:

Ne kadar mühim bir konu

5
0
yanıtYanıtla
AKÇA:

boş boş konuşma KELLE

1
2
yanıtYanıtla
awentador:

TALİSCA''yı yeniden BEŞİKTAŞ''ta görmek istiyorum !

3
0
yanıtYanıtla
AA:

Bunu bilmeyen var mıydı?

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title