Haberler

Trabzonspor'a nazar değdi

Süper Lig ve Avrupa'da yoğun bir maç trafiğine girmeye hazırlanan Trabzonspor'a nazar değdi. Abdulkadir Ömür ve Yusuf Sarı'nın ardından Ekuban'ın uzun sürü sahalardan uzak kalacak olması moralleri iyice bozdu.

Sezona Avrupa Kupası maçlarıyla başlayan Trabzonspor 25 günde Süper Lig'de ve Avrupa'da 7 maç oynadı. Yoğun maç trafiğinde iyi sonuçlar elde eden Karadeniz ekibine adeta nazar değdi. Abdulkadir Ömür ve Yusuf Sarı'nın ardından Ekuban'ında ameliyat masasına yatacak olaması Karadeniz ekibini sıkıntıya soktu. Milli arada eksiklerini gidermeyi hedefleyen bordo-mavililerde üst üste yaşanan sakatlıklar Trabzonspor'un Süper Lig'de 15 Eylül Pazar günü oynayacağı Gençlerbirliği ve 19 Eylül Perşembe günü deplasmanda oynayacağı Getafe maçı öncesi morallerin bozulmasına neden oldu. Teknik Direktör Ünal Karaman, üst üste yaşanan talihsiz sakatlıklar nedeniyle düşünmeye başladı.

21 günde oynayacağı 6 maçta bu oyunculardan yararlanamayacak

Trabzonspor 15 Eylül'de sahasında ağırlayacağı Gençlerbirliği maçı sonrası UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda 19 Eylül Perşembe günü Getafe ile ilk maçına çıkacak olan Trabzonspor, bu maç sonrası 22 Eylül Pazar günü Sivas deplasmanına gidecek. 29 Eylül Pazar günü ise sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek olan bordo-mavililer Avrupa'da ise evinde 3 Ekim Perşembe günü Basel'i ağırlayacak. 6 Ekim Pazar günü ise deplasmanda Çaykur Rizespor'un konuğu olacak olan bordo-mavililer 21 günde oynayacağı 6 zorlu müsabakada Abdulkadir Ömür, Yusuf Sarı ve Ekuban'dan gibi sakat oyuncularından yararlanamayacak.

7 oyuncu tedavi görüyor

Trabzonspor'da 7 oyuncu yaşadıkları çeşitli sakatlıklar nedeniyle tedavi görüyor. Bordo-mavililerde Yusuf Sarı ameliyat olurken, Abdulkadir Ömür'de Almanya'da tedavi görecek. Dünkü antrenmanda Fernandes ile girdiği ikili mücadele de sakatlanan Ekubün'da ameliyat masasına yatacak. Ciddi bir durumu olmayan Fernandes"de tedavi gören diğer bir isim. Onazi, Sturridge ve Kamil Ahmet Çörekçi'de tedavilerinin yanı sıra bireysel olarak çalışmalarını sürdürüyorlar. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title