Haberler

50 kez bıçaklanarak öldürülen kadının katili öz oğlu çıktı! Aynaya kanla yazı yazmış

Güncelleme:

Bursa'nın Gemlik ilçesinde evinde 50 bıçak darbesiyle öldürülmüş halde bulunan kadının oğlu gözaltına alındı. Katilin, cinayeti başka birinin işlediği izlenimi vermek için aynaya kanla, "Mahallenin onuru var" yazdığı ortaya çıktı.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde evinde bıçaklanarak öldürülmüş bulunan kadının oğlu, katil zanlısı olduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

Gemlik Emniyet Müdürlüğü ile Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 15 yıl önce eşinden boşanan maktul Tülin Beygirci'nin (48) evinin çevresindeki güvenlik kameralarının görüntülerini inceledi.

Son birkaç günde eve giren kişilerin ifadelerine başvuran polis, kamera kayıtlarında görülen kadının oğlu Berke K'nin (24), Denizli'de üniversite öğrencisi olduğunu tespit etti.

Berke K'ye telefonla ulaşan polisler, annesinin vefat ettiğini, cenazesini Adli Tıp Kurumundan teslim alması için Bursa'ya gelmesi gerektiğini söyledi. Bu kişinin konuşmalarından şüphelenen polis, kaçma ihtimaline karşı Denizli'den bineceği otobüsü de takibe aldı. Ekipler, zanlıyı Bursa'da otogarda polis aracına bindirip Gemlik Emniyet Müdürlüğüne getirdi.

50 kez bıçaklanarak öldürülen kadının katili öz oğlu çıktı! Duvara kanla yazı yazmış

OKULU UZAYINCA "YÜKSEK LİSANS" YALANINI UYDURMUŞ

Gözaltına alınan Berke K'nin, polise verdiği ifadede annesini öldürdüğünü itiraf ettiği, yaz tatili boyunca Gemlik'te aynı evde kaldıklarını ve aralarında zaman zaman tartışma çıktığını anlattığı belirtildi.

Bazı derslerden kaldığı için okulu uzayan şüphelinin, bunu gizlemek için annesine "yüksek lisans yapacağım" yalanını söylediği öğrenildi. Bu yalana inanan kadının Denizli'ye oğlunun yanına taşınmayı planladığı, Berke K'nin de yalanı ortaya çıkacağı için kendini baskı altında hissettiğini dile getirdiği ifade edildi.

AYNAYA KANLA "MAHALLENİN ONURU VAR" YAZDI

Katil zanlısının, cinayetin namus yüzünden başka birisi tarafından işlendiği izlenimi vermek için evdeki bir aynaya kanla "Mahallenin onuru var' yazdığı ortaya çıktı.

NE OLDU?

Gemlik ilçesi sahilindeki Kumla Mahallesi'nde bulunan evinde yalnız yaşayan Tülin Beygirci, çalıştığı fabrikadaki işine gitmeyince mesai arkadaşları durumdan şüphelenmişti. İhbar üzerine dün bu eve giden polisler, kapıyı kırıp içeri girdiklerinde Beygirci'nin vücuduna aldığı 50'den fazla bıçak darbesiyle öldürüldüğünü tespit etmişti. Kadının cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Denizli Gemlik Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (36)

bir acayip adam:

kansız, insafsız seni doğurup büyüten kadına elli bıçak darbesi nasıl vurabildin bu ne canilik.

62
3
yanıtYanıtla
Nisanur:

Rabbim hayırlı evlatlar nasip eyle bizlere :''(

65
0
yanıtYanıtla
Beyza:

Aminn

yanıt0
yanıt0
BESLE KARGAYI OYSUN GÖZÜNÜ:

yatıp kalkıp şükrediyorum evlenmediğim ve çocuğum olmadığına. . .

18
18
yanıtYanıtla
M.yLdz:

Senide bir anne doğurdu, unuttun mu?

yanıt12
yanıt4
evlenme sen:

doğurmakla iş bitmiyor. nasıl yetiştirdiğin önemli.

yanıt12
yanıt5
Flaubert:

Evladın kanı bozuksa, yetiştirmekle ne alakası var? embesil

yanıt13
yanıt3
ZAKERON:

Hayırlı evlatmış.

3
25
yanıtYanıtla
ali:

Yüce Rabbimizi hiç zikrediyor muyuz. Peygamberimiz s. a. v sünnetlerine uyuyor muyuz. kuran ve namazdan uzak durduğumuz sürece insanlığımızı ve insafımızı kaybetmiş bulunuyoruz. Teknoloji internet bilgisayar vs. gibi şeylerle yanlış uğraştığımız için. kısacası Allahımızı ve peygamberimizi çocuklarımıza anlatmasak ahiret gününde azabın çetinliğinden bahsetmesek olacağı bu. değerli müslüman kardeşlerim gerek toplum gerekse ile içinde birbirimizi aydınlatalım. bu tür vakalar artmaya başladı.

23
4
yanıtYanıtla
......:

İbadet ve zikir insanların kalbini yumuşatır, sabrı arttırır ve imanı kuvvetlendirir Bu ve teknolojiyi yanlış kullanmada düşüncenize hemfikirim Ali bey. Fakat Ahiret gününün çetinliğini değil de, cenneti kazanabilmek için Allahın kulunda sevdiği sıfatlar , çocuk ve gençlere aşılanırsa daha etkili bir sonuç vereceğine inanıyorum. Tabii ki işlenen her bir günahın belli bir bedelinin olduğundan bahsedilmeli ama ahiretten korkutmanın değil de sevdirmenin daha doğru olacağna inanıyorum Saygılar. .

yanıt7
yanıt4
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title