Haberler

12 Eylül Askeri Darbesinin yıl dönümünde Cumhurbaşkanı Erdoğan mesaj yayınladı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 12 Eylül 1980 Askeri Darbesinin yıl dönümünde, "Üzerinden 39 yıl geçmesine rağmen hala utançla hatırladığımız 12 Eylül, demokrasi tarihimizde kara bir leke olarak kalacaktır." açıklamasında bulundu.

12 Eylül 1980 Askeri Darbesinin yıl dönümünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Twitter'dan "Üzerinden 39 yıl geçmesine rağmen hala utançla hatırladığımız 12 Eylül, demokrasi tarihimizde kara bir leke olarak kalacaktır."mesajı paylaştı.

Erdoğan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Üzerinden 39 yıl geçmesine rağmen hala utançla hatırladığımız #12Eylül, demokrasi tarihimizde kara bir leke olarak kalacaktır. O karanlık günlerde haksız şekilde darbecilerin zulmüne uğrayan, işkence gören, idam edilen tüm vatandaşlarımızı saygıyla ve rahmetle yad ediyorum."

Son Dakika: 12 Eylül Askeri Darbesinin yıl dönümünde Cumhurbaşkanı Erdoğan mesaj yayınladı

"MİLLİ İRADEYE VE DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

"Bu millet, bir daha asla yeni 27 Mayıs'ların, #12Eylül'lerin, 28 Şubat'ların, 15 Temmuz'ların yaşanmasına izin vermez. Bizler de her zaman darbelerin karşısında durmuş bir siyasi kültürün temsilcileri olarak Milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkmaya devam edeceğiz."

.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Sosyal Medya Eylül Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title