Haberler

Adana derbisi öncesi iki takımın teknik direktörleri buluştu

Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Adanaspor'un ev sahipliğinde Adana Demirspor ile oynanacak derbi maç öncesi iki takımın teknik direktörü Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi'nin organizasyonunda buluştu. İki teknik adam da zorlu karşılaşmaya galibiyet için çıkacaklarını söyledi.

Adana 5 Ocak Stadyumu'nda Adanaspor ile Adana Demirspor arasında oynanacak karşılaşma öncesinde  TSYD organizasyonunda buluşan iki takımın teknik direktörü değerlendirmelerde bulundu. Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, ilk sözü Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker'e verdi. Tütüneker, takımın ve kendi düşüncelerinin nasıl reaksiyon vereceğini göreceklerini belirterek, "Daha önce yönettiğim takımlarda olduğu gibi agresif bir hücum futbolu oynatmak istiyorum. Takımımızın bu düşüncülere nasıl reaksiyon vereceğini göreceğiz. Yeni bir sistem oturtmak kolay değil ancak en kısa zamanda bu sorunu aşacağız. Adanaspora karşı mücadelemizi vereceğiz ancak maç bittikten sonra her zaman olduğu gibi dost kalacağız. Hayatımın ilk Adana derbisine çıkacağım, burada yeniyim. Biraz daha zamana ihtiyacımız var diye düşünüyorum. Takımı biraz daha tanıdıktan sonra daha iyi yerlere geleceğiz diye düşünüyorum. Benim için çok önemli bir sınav ve bu maça çok iyi konsantre olmam lazım. Adanaspor da çok iyi bir takım. Maçın seyir açısından iyi geçmesini istiyorum. Lig uzun bir maraton, her şey bu maçla bitmeyecek. Derbide iki tarafa da başarılar diliyorum" dedi.

"ONUR DUYUYORUM"

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş ise, Adana derbisinin sadece Türkiye'nin değil, Avrupa'da da adından söz ettiren bir derbi olduğunu belirterek, "Böylesine önemli bir derbi karşılaşmasına çıkacağımdan dolayı onur duyuyorum. Bizden önce Eyüp hoca da görevini en iyi şekilde yerine getirdi. Biz de ondan kalan bölümde takımı teslim aldık ve bu güne kadar da son derece doğru işler yapmaya çalışan bir takım haline geldik diye düşünüyorum. Daha önceki derbileri de değerlendirirsek Adanaspor ve Adana Demirspor takımlarının beklentileri ve hayalleri var. Biz hayallerimizin peşinden gitmek için büyük mücadele veriyoruz. 20 yıllık antrenörlük hayatımda hiç bu kadar keyif aldığım bir oyuncu grubuyla çalışmadım. Bu keyfi umarım sonuçlarla sonlandırırız. Adana derbisini hak edenin kazanmasını istiyorum. Düşünün Adana'da biri Adanasporlu diğeri Adana Demirsporlu iki kardeş evden çıkıyor. Şakalaşmalar, sürtüşmeler ve heyecan stada girdikten sonra farklı tribünlerde yaşanıyor. Ama bu olay buraya kadar olmalı. İnsanların birbirini eğlenceli şekilde kızdırması keyiflidir ancak umarım bunun ötesine gitmez" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Adana Demirspor Adanaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title