Haberler

İstanbul'da okul önlerinde denetimler sürüyor (sancaktepe)

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, okul çevrelerinde denetimlerine devam ediyor.

İSTANBUL  Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, okul çevrelerinde denetimlerine devam ediyor. Uygulama kapsamında, okul çevresindeki şüpheli araçlar durdurularak arandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla öğrencilerin huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla okul çevrelerini denetimlerine devam ediyor. Denetimlere Mobil Okul Timleri, Önleyici Hizmetler, Çocuk Şube ve Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri katıldı. Denetimler kapsamında ekipler, Kağıthane Cendere Caddesi'nde bulunan Profilo Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde şüpheli araçları durdurdu.  Araç sürücülerinin evraklarını kontrol eden ekipler  sürücülere 'GBT' kontrolü yaptı. Araçlar ayrıca narkotik köpeği tarafından didik didik arandı. Denetimler kapsamında okul kantini personelleri de 'GBT' kontrolünden geçirildi.

Sancaktepe Eyüpsultan Edüstri Meslek Lisesi önü ve çevresinde de gerçekleştirilen uygulamada şüpheli araç ve kişiler durduruldu, Denetimlerde Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri ile Mobil Okul Timleri katıldı.

- Çalışkan

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Sancaktepe Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title