Haberler

Beşiktaş'tan Fenerbahçe ve Galatasaray'a büyük fark!

Güncelleme:

UEFA'nın Avrupa Kupaları'nda son 5 yılındaki durumuna göre yapılan sıralamada en başarılı ekip Beşiktaş oldu. Siyah beyazlı ekip listede 24. sırada yer alırken, Fenerbahçe 39. sırada, Galatasaray ise 60. sırada yer aldı.

Beşiktaş, UEFA'nın Avrupa Kupaları'nda son 5 yılındaki durumları baz alıp hazırladığı güncel kulüp sıralaması listesinde en başarılı Türk kulübü oldu. Kara Kartal, İspanya La Liga ekipleri Real Madrid, Atletico Madrid ve Barcelona'nın ilk 3'te yer aldığı sıralamada 24. konumda yer aldı.

İlk 20 sırada İngiltere'den 6, İspanya'dan 4, İtalya'dan 3, Almanya, Fransa ve Portekiz'den 2'şer ve Ukrayna'dan da 1 takım listeye adını yazdırdı. İlk 100'de, 24. konumda bulunan Beşiktaş'la birlikte üç Türk takımı kendine yer buldu. Fenerbahçe 39, Galatasaray 60. sırada yer aldı.

Son yıllarda Avrupa'da yer alan temsilcilerimiz Başakşehir 111, Osmanlıspor 136, Konyaspor 147, Yeni Malatyaspor 159, Trabzonspor 160, Akhisarspor ise 161. olarak sıralandı.

Beşiktaş'tan Fenerbahçe ve Galatasaray'a büyük fark!

ŞENOL GÜNEŞ ETKİSİ

Kara Kartal, 2015-16 sezonunda 7 bin, 2016-17'de 20 bin, 2017-18'de 19 bin, 2018-19'da 5 bin puan toplayıp genel ortalamada 51 binle Avrupa'nın en başarılı 25 kulübü arasında yer almayı başardı. Siyah-Beyazlılar, 2015-19 sezonları arasında kulüpte görev yapan Şenol Güneş'in yönetiminde Avrupa'da önemli başarılar elde etmişti.

Şampiyonlar Ligi'nde namağlup lider olarak grup aşamalarından lider olarak çıkan Kartal, Güneş'in yönetiminde UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finali de görmüştü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (39)

CAAN DEEP:

HER SENE HAKEMLERİN AVRUPA ŞAMPİYONLAR LİGİNE GÖNDERDİĞİ 6S DEMEKKİ BAŞARISIZ MIŞ

24
6
yanıtYanıtla
Full ASLAN:

Büyük takımlar kupaları küçük takımlarda yendiği büyük takımı konuşur senin gibi

yanıt5
yanıt10
MİYAV:

sen sus FULL KEDİ

yanıt7
yanıt3
uefadan 2 yıl ceza alan fb:

dün uefa gelmiş geçmiş bak gelmiş geçmiş en başarılı takımları açıkladıkim var GS:) kapak 1. kimin ueafıs var gs nin kapak 2. kimin süper kupası var gs nin kapak 3. kim ş. liginde 2 kez çeyrek 1 kexz yarı final oynadı gs kapak 4. kim kapak 5 kapak 6 diye gider bu

yanıt4
yanıt5
es es:

gs bir ara 1. sıradaydı buarada boş liste. geçici bir liste.

5
13
yanıtYanıtla
fikret orman:

o liste uefa listesi degildi kamil. iffsh diye bi listeydi ve o listeye dunyanin butun takimlari giriyordu. avrfupa kupalariyla alakasi yoktu. ve o listede takimlarin lig kupa ve hazirlik maclari dahi ekleniyordu puanlamaya. cahil gs taraftari uefa team ranking listesine resmi listeye bos liste diyor. bu listeye gore avrupa kupalarindaki kura cekimleri yapiliyor cahil. kura torbalari belirleniyor.

yanıt0
yanıt0
alamancı sertac:

yav yalan dolan bunlar geçici listeler son 5 yıla mı ne göre yapılıyor. Dün UEFA gelmiş geçmiş en başarılı ş. ligi takımlarını sıralmış. Kim var, tek GS. City nin üstünde. Kimin UEFA sı var gs nin. Kimin UEFA süper cup ı var gs nin. Kim ş. liginde 2 çeyrek 1 yarı final (1988 şampiyon kulüpler kupasıydı adı o zaman) GS nin. Geçiniz.

5
10
yanıtYanıtla
M.Çek:

Hahh haaa dedemin zamanından bahsediyorsun

yanıt4
yanıt1
Eşref Bey:

Şikesaraylılar kudurmayın, hakemsiz galibiyetleriniz olsun çıkın avrupada tekrar puanınıza puan katın. Bu sene önünüzde fırsat var bakalım kaç puanla döneceksiniz. Yurt içi ite kaka hakemlerle iki kupa aldınız ama Şeref yoksunu olarak aldınız, tüm Türkiye gördü bunu. Şeref yoksunları sizi. . . .

10
4
yanıtYanıtla
Download:

Tamam Beşiktaş''a bir şey diyemem de feneve gelince UEFA yetkilileri üstü açık uyumuşlar

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title