Haberler

Eşlerine not bırakıp, PUBG oyununda tanıştıkları kişi ile kaçan kız kardeşler: Pişmanız, kandırıldık

Güncelleme:

Kütahya'da eşlerine not bırakarak evden kaçan ve son günlerin popüler internet oyunu PUBG oynarken tanıştığı H.Y.'nin (23) Osmaniye'deki evinde bulunan Ayşe Daşgın ile kardeşi Reyhan Keçiş ailelerine kavuştu.

Kütahya'da 8 Eylül'de not bırakarak evlerinden ayrılan 4 yıllık evli Ayşen Daşgın ile 1 yıl önce evlenen kardeşi Reyhan Keçiş'in bulunması için polis ekiplerince arama çalışması başlatıldı. Kız kardeşler, 11 Eylül'de polise gelen bir ihbar üzerine son günlerin popüler oyunu PUBG oynarken tanıştığı Osmaniyeli H.Y.(23) 'nin annesinin evinde bulundu. Reyhan Keçiş(18) , Çocuk Şube Müdürlüğü'ndeki ifadesinin ardından tedbir amaçlı Sevgi Evlerine teslim edilirken, Ayşen Daşgın(22)ise, Çarşı Polis Merkezi'ndeki ifadesinin arından bir otele yerleştirildi.

AİLE KIZLARI BULUNUNCA OSMANİYE'YE GELDİ

Kızlarının bulunduğu öğrenen aileleri de Kütahya'dan yola çıkarak Osmaniye'ye geldi. Anne Hamiyet Kaba (41) ilk önce oteldeki kızı Ayşe Daşgın ile buluştu ardından da Reyhan Keçiş ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Sevgi Evleri'nde görüştü. Yapılan işlemlerin ardından Keçiş de akşam saatlerinde ailesine teslim edildi.

KAÇAN KIZLAR: PİŞMANIZ, KANDIRILDIK

H.Y. ile PUBG oynarken tanıştığını belirten Reyhan Keçiş, "Kandırıldım ve çok pişmanım. Tekrar aileme dönüyorum" dedi. Kardeşinin sosyal medya üzerinden tanıştığı kişinin yanına giderken yalnız bırakmamak için beraber geldiğini belirten Ayşen Daşgın ise, "Pişmanız ve ailemize tekrar kavuştuk çok mutluyuz" diye konuştu.

KIZLARI KAÇAN ANNE: ÇOK ŞÜKÜR YAVRULARIMA KAVUŞTUM

Kızlarıyla hasret gideren anne Hamiyet Kaba ise, "Çok şükür yavrularıma yeniden kavuştum ve çok iyiler. Allah herkesten razı olsun" dedi. Kız kardeşler, yakınlarının aracıyla Kütahya'daki evlerine döndü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmaniye Kütahya Eylül Haberler

500

Yorumlar (155)

Hata:

Kesin akpye oy veriyolar :d

87
150
yanıtYanıtla
hataya cevap..:

nerden anladın la sığırrrrr. . . . mesele burdan tahmin yapayım . kesin sende maslak köprüde çalışıyorsun. . .

yanıt23
yanıt13
hata_yapan:

annenin partisinden bunlar. . . :)

yanıt30
yanıt19
Dürbünlü:

akp mahvetti gençliği.

16
19
yanıtYanıtla
mardinizade:

akp kadar başına taş düşsün emi sıgır. . . . . ulan iyice sıyırdınız haaaa. . . .

yanıt14
yanıt14
???:

dürbünlü aynen öyle kardeşim haklısın bu konuda ne ahlak ne vicdan ne insanlık ne eğitim kaldı 18 yıldır resmen arap sevici bir millet oldu türkiyenin yarısı

yanıt7
yanıt4
ALI CINGÖZ:

HOKKABAZ DÜRBÜNLÜMÜSÜN , DÜRBÜNSÜZMÜSÜN , NESIN YOKSA DÜBÜRSÜÜZMÜ. NE ALAKA AKP ADII ADAM SENDE.

yanıt4
yanıt6
Dürbünlü:

Bi sss git

yanıt4
yanıt4
CAKICI:

DÜBÜRSÜZ ADII ADAM . HAY SENIN DÜRBÜNÜNE EMI.

yanıt4
yanıt5
HAKKI DAYI:

HOŞTTT HOŞTTTT KAYBOL KEMİK YOK SANA BURDA

yanıt3
yanıt2
Tüm 155 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title