Haberler

Gazişehir Gaziantep ile Beşiktaş 6. randevuda

Güncelleme:

Süper Lig'de yarın karşı karşıya gelecek olan Gazişehir Gaziantep ile Beşiktaş tarihlerinde 6. kez birbirlerine rakip olacak.

Süper Lig'de yarın karşı karşıya gelecek olan Gazişehir Gaziantep ile Beşiktaş tarihlerinde 6. kez birbirlerine rakip olacak.

Süper Lig'de heyecan milli aranın ardından tekrar başlarken yarın Gaziantep Kalyon Stadı'nda oynanacak olan Gazişehir Gaziantep - Beşiktaş maçı da ilklere sahne olacak. Daha önce Türkiye Kupası maçlarında 5 kez birbirlerine rakip olan iki ekip, ilk kez bir Süper Lig maçında karşı karşıya gelecek. Kritik maçta iki takımın yeni transferleri de ilk kez sahne alacak.

İki takım arasında daha önce oynanan 5 maçta Beşiktaş 4 galibiyet alırken, Gazişehir Gaziantep ise sadece 1 galibiyet alabildi. Bu maçlarda siyah-beyazlılar 13 gol atarken, Gaziantep ekibi ise sadece 2 gol atabildi.

Yeni transferler ilk kez sahne alacak

Kritik maçta iki takımın da yeni transferleri ilk kez sahne alacak. Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı Abdoulay Diaby ile Mohamed Elneny Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın görev vermesi halinde ilk kez siyah-beyazlı formayı giyecek. Gazişehir Gaziantep'te ise Başakşehir'den kiralanan Muhammed Demir ile Furkan Soyalp aynı heyecanı yaşayacak.

Muğdat ve Kayode yok, Oğuzhan ve Dorukhan'ın durumu belirsiz

Yarın saat 20.00'de Gaziantep Kalyon Stadı'nda oynanacak olan mücadele öncesi Gaziantep ekibinde sakatlığı bulunan ve sahalardan en az 6 ay uzak kalacak olan Muğdat Çelik ve Hatayspor ile oynanan hazırlık maçında kırmızı kart gören Kayode forma giyemeyecek. Beşiktaş'ta ise cezalı futbolcu bulunmazken, hafif sakatlıkları bulunan Oğuzhan ile Dorukhan Toköz'ün durumları maç günü netlik kazanacak. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantep Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title