Haberler

Falcao'ya 120 bin euroluk çılgın gelir!

Yapılan transferler, verilen cezalar derken 15 günlük milli arada gündemden hiç düşmeyen Galatasaray, Süper Lig'e geri dönüyor. Rakip, 37 maç önce sarı-kırmızılıları yuvasında yıkan son ekip olan Kasımpaşa...

Transferin son gününde Falcao, Lemina, Andone ve Taylan Antalyalı'yı getirerek kadrosunu güçlendiren sarı-kırmızılılar, yeni yıldızlarıyla gövde gösterisi yapmak istiyor. Türk Telekom Stadı'nda oynanacak saat 20.30'da başlayacak müsabakayı Ali Palabıyık yönetecek.

Sarı-kırmızılılar, ilk üç haftada 4 puanla 9. basamakta yer alırken, rakip Kasımpaşa ise 2 yenilgi 1 beraberlikle 16. sırada kaldı. Lacivert-beyazlı ekibin ligdeki son 10 maçında galibiyet alamaması dikkat çekiyor.

Falcao'ya 120 bin euroluk çılgın gelir!

ÇILGIN GELİR

Galatasaray, Falcao için bonservis bedeli ödemezken bu transferde 3 milyon euro menajerlik ücreti ödedi. Radamel Falcao ile 2+1 yıllık sözleşme imzalanırken yıldız golcü yıllık net olarak 5 milyon euro kazanacak. Falcao, sözleşme detayları gereği bu akşam oynanacak Kasımpaşa maçına ilk 11'de başlar ve Galatasaray maçı kazanırsa, yıldız golcü 120 bin euroluk çılgın bir gelir elde edecek.

BOŞ KOLTUK KALMAYACAK

42 bin kombine satan Galatasaray'da maçın kalan biletleri de iki gün önce tükendi. Türk Telekom Stadı tıklım tıklım olacak.

GÖZLER FALCAO'DA OLACAK!

Galatasaray'ın Kasımpaşa maçında tüm gözler Falcao'nun üzerinde olacak. Galatasaray'a transferi tüm dünyanın ilgilisi çeken Falcao'nun bu maçta neler yapacağı merak konusu.

Diagne'nin ayrılması ve yeni transfer Andone'nin de cezası nedeniyle, Kasımpaşa maçında Galatasaray'ın elinde Falcao'dan başka golcü bulunmuyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türk Telekom Galatasaray Kasımpaşa Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
500

Yorumlar (18)

ALİ AGA:

Öteki futbolcular nabacak bu arada falcao tek başına oynar o zaman

14
1
yanıtYanıtla
BORUCU FALCAO:

SIZIN NE ISINIZ VAR BU SAYFADA KUSLAR -. HADI KIS KIS KÜMESE. SIZE NE FALCAO NUN ALDIGI PARADAN

7
5
yanıtYanıtla
CAN:

FALKAO ŞİKEBAHÇEDEN DAHA PAHALI

8
4
yanıtYanıtla
mreeet:

GS nın tapusu bunda bellı . EE ne yapsın adamlar mecbur yere egılecekler artık her hafta forvet dıye dıye yapacak bır sey yok.

4
6
yanıtYanıtla
bin ali in ali:

tum geliri buna verin o size cep harcligi versin abdulrahim cengiz

2
7
yanıtYanıtla
Fenomen:

Kıskanın kudurun catlayın patlayın kuslar.....

3
3
yanıtYanıtla
Sakaryali:

Falkao ilk pirimini bahcefenere bagisliyacak..malum yakında cami onlerine mendil açacaklar????

1
5
yanıtYanıtla
Memleketim:

Verin kulübün parasini. Sonra aglarsiniz.

2
2
yanıtYanıtla
FIrat:

Falcao‘nun formasi cok yapin satin gelir gelsin. Reklam cok yapin gelir yapin. Geliri biraz düsünün bi gsli olarak söylüyorum

2
2
yanıtYanıtla
YUH ARTIK:

Bu nedir ya adama aldığı nefes için para verecekler

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title