Haberler

Galatasaray'da Fatih Terim ile Abdurrahim Albayrak arasında soğuk savaş yaşandığı iddia edildi

Güncelleme:

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan önce 4 maç ceza alan, ardından Tahkim Kurulu'nun kararıyla cezası 3 maça indirilen Fatih Terim için Galatasaray camiası tek vücut olurken, Başkan Mustafa Cengiz'in Terim'i destekleyen açıklamaları TFF ile Başkan Cengiz'i karşı karşıya getirdi.

Verilen 3 maçlık cezaya sert tepki gösteren Mustafa Cengiz Türkiye Futbol Federasyonu'nu topa tutarken, başkanın "Silah ile tehdit edilenlere 11 gün ceza verildiğini gördük. Ona verilsin demiyorum ama eşitlik ilkesi varsa her şey eşit olmalı, 19.05 yüreğimizi yaraladı" ifadeleri sarı kırmızılı kulüp ile TFF arasındaki gerilimi farklı bir adım daha ileriye taşıdı.

Galatasaray'da Fatih Terim ile Abdurrahim Albayrak arasında soğuk savaş yaşandığı iddia edildi

BAŞKAN, YÖNETİM VE TARAFTAR FATİH TERİM'İN ARKASINDA

Bu akşam Kasımpaşa ile kritik bir maça çıkmaya hazırlanan Galatasaray'da tribünleri dolduracak taraftarların Fatih Terim için özel hazırlıklar yapacağı bildirilirken, 50 binin üzerinde seyircinin başarılı teknik adama tam destek vereceği kaydedildi. Başkanından, yöneticisine, futbolcusundan, taraftarına kadar Terim'in arkasında duran camiada 'kenetlenme' havası hakimken, yaşanan onca olumsuz gelişmeler karşısında sadece İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak'ın konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmaması kafalarda soru işareti bıraktı.

"MUSTAFA CENGİZ OLMASA KÖPRÜLER ATILMIŞTI"

Geçtiğimiz sezon genelde puan kaybedilen maçlardan sonra sık sık basın mensuplarının karşısına çıkarak hakemlere ve TFF'ye tepki gösteren Albayrak, Fatih Terim'in aldığı 3 maçlık cezaya kayıtsız kalırken kulüpte ileri gelen bazı eski yöneticilerin 'Mustafa Cengiz arada olmasa Albayrak ile Terim arasında köprüler çoktan atılmıştı' yorumlarında bulunduğu kaydedildi.

(Akşam)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdurrahim Albayrak Mustafa Cengiz Fatih Terim Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (40)

Şikeci Fatih:

İddia ederim ki fatih terim in getirdiği şampiyolukların hepsi şaibeli hele Haluk Ulusoy federasyonu dönemindekilerin hepsi geçen sene ondan önceki şinaytırın Gençlerbirliği kalecisi ne attığı gol hele milli takımdaki başarısız oluşu kavgaları küfürbazlığı bu adam GS ye yakışmıyor..

19
38
yanıtYanıtla
Murat ertan:

Saçmalama

yanıt4
yanıt2
Asd:

Cok acıtmış belli etme bu kadar canımın ici zaman herşey in ilacı unutursun kıskanma ne olur calış seninde olur

yanıt10
yanıt1
Tt:

Geçen sene Rize maçı içerde Trabzon maçı içerde Beşiktaş maçı son maç başakşehir yedek kulübesine tekme tokat damlaları daha neler neler şaibenin =gs

yanıt1
yanıt5
Gs:

Tabi canım bizim şampiyonluklar şaibeli gecen sene nelere rağmen şampiyon oldu bu takim siz şimdilik bununla avutun kendinizi bu yılda şampiyonluk gelmezse bakalım sizi kim kurtaracak.

yanıt0
yanıt0
Şinay-nay-nay:

Şinaytır kimin tırı ,şenayın mı?

yanıt0
yanıt0
GFB:

Bir tezgah kurmuşsunuz algının kralını yapıyorsunuz. . . . . ilk 3 defa rakipleriniz doğrandı ama ses sizden geliyor. . . . ilk hafta denizli maçında babale kırmızı verilmedi, ikinci hafta konyanın penaltısı verilmdi, üçüncü hafta kayseriye bedava kırmızı kartlar verildi. . . . suç sizde değil size inananda, nereden gelirseniz gelin

18
37
yanıtYanıtla
yorumcu:

tarafsız yorum yaz demeyecem ama, beyinsiz yorum yazmayın bari. .

yanıt25
yanıt9
Cccc:

2 grem beynin yok konuşuyorsun mal fenerli

yanıt22
yanıt7
.:

BU MEDYA BU HABERLERİYLE ANCA KUŞLARI KANDIRIR . GERÇEK GS TARAFTARI NEYİN NE OLDUĞUNU BİLİYOR . BU BOŞ HABERLERİ KENDİNİZ YAPIN KENDİNİZ GÜLÜN ANCA

24
5
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title